Izvor: Piplmetar.rs, 26.Nov.2023, 22:30

Ljubavni horoskop od 27. novembra do 3. decembra: Budite strpljivi sa partnerom

Ljubavni horoskop od 27. novembra do 3. decembra nam donosi tenziju u odnosima, ali ako se budete koristili humorom, moguće je razrešenje sitauacije.
Početkom nedelje javiće se pun Mesec u Blizancima, pa izbegavajte duboke i iskrene razgovore. Za većinu znakova će povoljni daniza ljubavne razgovore biti za vikend ili sredinom nedelje.
Ovan Ovnovima koji su u paru se preporučuje da budu posebno oprezni sredinom nedelje. U ovim momentima može doći do neslaganja ukusa i raspoloženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << naročito u svakodnevnom životu. Da biste održali harmoniju, ostavite partnera na miru ukoliko uočite da nije raspoložen za razmenu nežnosti. Za vikend će se situacija smiriti.
Bik U ovoj nedelji se potrudite da budete kreativni i spremni za avanturu. Slobodno se poslužite duhovitim dosetkama kako biste opustili situaciju. Prijaće vam ovaj polet lake energije, a to bi ujedno moglo pomoći da vi i vaš partner proširite shvatanja i uočite nove perspektive.
Ljubavni horoskop od 27. novembra do 3. decembra: Blizanci Zvezde vam ove nedelje savetuju da uživate u trenutnoj ljubavnoj harmoniji i učinite sve što je moguće da je sačuvate u budućnosti. Ukoliko osetite malo neizvesnosti koja kvari odnos, nemojte žuriti da odustanete od veze. Ponedeljak i nedelja će biti pogodni za razrešenje problema.
Rak Rakovi koji imaju partnera moraju biti oprezni u sredini nedelje ukoliko niste naučili da se izborite sa dvosmislenim situacijama. Oni koji su naučili na kompromis nemaju čega da se plaše. Uključite smisao za humor kako biste uspešno razrešili problematičnu situaciju.
Lav Lavovi će ove nedelje moći na prevaziđu ozbiljnu prepreku na njihovom ljubavnom putu. Tu može biti reči o unutrašnjoj nesigurnosti ili spoljnim okolnostima koje su vas omele. Ukoliko se osećate dovoljno hrabrim, pokrenite inicijativu tokom prvih i poslednjih dana u toku nedelje.
Ljubavni horoskop od 27. novembra do 3. decembra: Devica Device moraju da upamte da će ove nedelje biti rastrzani između dosadne greške i nepotrebne avanture. Najbolje bi bilo da kritički sagledate sve svoje impulse i hirove. Krajem nedelje, primetićete obrt u razmišljanju, ali rizik od pogrešnih koraka će i dalje postojati.
Vaga Ove nedelje veliki početak i kraj nedelje neće biti pogodni za ljubav. Ipak, ako budete pametni i u toku ovih dana je moguće da učvrstite svoj ljubavni uspeh ili bar dođete do korisnih zaključaka po pitanju vaše veze. Sa druge strane, moguće je da ćete ponoviti vaše stare greške.
Škorpija Možda nije sjajna ideja da žurite sa ljubavnim inicijativama. Moguće je da ćete u žurbi doneti pogrešnu odluku i otkriti svoja osećanja u pogrešnom trenutku. Osim toga, bilo bi dobro da promenite svoje navikke koje vas vode u pogrešnom pravcu.
Strelac Strelčevi koji su u paru će proći krizu u vezi i biće sve sigurniji u ovaj odnos. Dakle, ovo je i pogodno vreme za ljubavne inicijative. Ipak, izbegavajte da to činite u ponedeljak i utorak, dok je vikend veoma pogodan period za ovakve poduhvate.
Jarac Zvezde vam savetuju da izbegavate donošenje radikalnih odluka na ljubavnom planu. Teško će vam biti i da se izborite sa negativnom energijom koja vas okružuje. Krajem nedelje procenite situaciju i odlučite koji će vaši sledeći koraci biti.
Ljubavni horoskop od 27. novembra do 3. decembra: Vodolija Prošlost bi mogla da se umeša u vaše ljubavne odnose. Pod uticajem vaših prethodnih iskustava, potencijalne veze mogu izgledati neperspektivne i problematične. Ipak, nemojte prenagljivati sa zaključcima. Ostanite smireni i pratite kako se situacija odvija.
Ribe Moguće je da ćete u toku ove nedelje izgubiti poverenje u sebe ili partnera. Ukoliko se to već dogodilo, teško ćete ga povratiti. Ako primećujete da nešto nije u redu, bolje je da budete oprezni i da se primirite jer će se stvari uskoro razjasniti. Izbagavajte duboke teme u ponedeljak i utorak.
sasilsolutions/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.