Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 22:30

Ljubavni horoskop od 19. do 25. februara: Počinje sezona Riba i pojačava intuiciju

Ljubavni horoskop od 19. do 25. februara obeležiće početak sezona Riba u ponedeljak. Ovo će staviti fokus na naša osećanja i pojačanu intuiciju.
Nedelja će biti puna izazova za mnoge predstavnike Zodijačkog kruga. Dok će emocije biti u fokusu početkom nedelje zbog sezone Riba, krajem nedelje nas očekuje pun Mesec u Devici i kvadrat između Venere i Jupitera što će vikend učiniti nepovoljnim za ljubavne poduhvate.
Ovan Ovo će za vas biti prijatna i vesela nedelja. Oni koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << teže otvorenim vezama, avanturi ili obnovi prijateljstva ili ljubavi, dobiće poseban podstrek za to. Ipak, mnogi predstavnici znaka će se suočiti sa dodatnim troškovima za ove romantične događaje.
Bik Ova nedelja nastavlja da bude period uzbuđenja ili inovacija za Bikove. Vaš lični život vam može doneti neočekivane metamorfoze i doneti vam nagle promene raspoloženja. Verovatne su svađe i pomirenja od srede do petka.
Ljubavni horoskop od 19. do 25. februara: Blizanci Tokom ove nedelja, predstavnici ovog znaka će sa nestrpljenjem iščekivati kakav će biti razvoj događaja. Vaše nade u reciprocitet u odnosu i duge romanse će biti opravdane. Međutim, vaš brz napredak u privatnom životu bi mogao biti ometen drugim programima i obavezama.
Rak Zvezde savetuju zaljubljene Rakove da započnu ovu nedelju obraćanjem pažnje na sopstvena osećanja i procenom svojih stvarnih potreba. Ponedeljak i utorak će biti dani kada će vam biti bolje da odbijete romantične avanture i budete u samoći. Nakon ovoga ćete lakše znati u kom pravcu da krenete.
Lav Ove nedelje ćete teško naći balans između aktivnosti i suzdržanosti u ličnim odnosima. Oni koji su neodlučni će ponekad podleći strasti, uzbuđenju ili spoljašnjim provokacijama. Sa druge strane, onima koji su u paru će biti važno da ponekad nađu vreme za samoću i izbegnu ishitrene korake sredinom nedelje.
Devica Device će ove nedelje pokušavati da kontrolišu svoja osećanja i postupke. Možda će vam biti važna vaša lična reputacija ili pridržavanje novih standarda komunikacije. To bi moglo da vam stvori neke probleme u nastavku nove romanse. Izbegavatje vikend za sastanke i važne razgovore.
Ljubavni horoskop od 19. do 25. februara: Vaga Problemi sa kojima se Vage mogu suočiti tokom ove nedelje uključuju dodatne troškove, emocionalno preopterećenje ili promenu mišljenja. Moguće je da ćete do kraja nedelje nakupiti veliku količinu utisaka i da će vam pauza biti neophodna.
Škorpija Škorpije nikako ne mogu da očekuju smirenost i predvidljivost u ličnom životu ukoliko žele novine i napredak. Sastavni deo ljubavi mogu biti promene u emocijama, iznenađenja, uzbuđenja, svađe i pomirenja. Neke Škorpije će biti protiv svoje volje biti uvučene u proces promene.
Strelac Strelčevi će imati priliku da potpuno urone u svoj lični život. Zvezde vam savetuju da nađete vreme za komunikaciju sa pripadnicima suprotnog pola, čak i ako to ponekad ometa posao. Međutim, ovaj savet se ne odnosi na vikende jer romantičan vikend svakako nije najbolja ideja.
Jarac Neće se svi Jarčevi osećati udobno u romantičnim situacijama ove nedelje. Predstavnici ovog znaka će često biti skloni da protestuju protiv načina komunikacije koji im se nameće, spolja ili iznutra. Takođe, važno je da odredite prioritete, ali imajte u vidu da se promene ne moraju brzo odvijati.
Ljubavni horoskop od 19. do 25. februara: Vodolije Predstavnicima ovog znaka se sprema naporna nedelje. Mnoge Vodolije će radije da same preuzmu inicijativu. Romantična osećanja mogu biti pomešana sa notama posesivnosti, a njihovo ponašanje može biti opsesivno. Ipak, ovo će im biti oprošteno zbog njihove neverovatne privlačnosti.
Ribe Situacije koje će se dešavati ove nedelje neće uvek odgovarati planovima Riba, kao ni njihovom prirodnom temperamentu. Ako žele da aktivno razvijaju romansu ili žude za avanturom, moraće da se prilagode zahtevima situacije, naročito od srede do petka. Vikend izbegavajte za romantiku.
standret/GettyImagesPlus
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za februar

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.