Izvor: Piplmetar.rs, 12.Nov.2023, 10:30

Ljubavni horoskop od 13. do 19. novembra: Spremite se na turbulencije u vezi

Ljubavni horoskop od 13. do 19. novembra će doneti oscilacija između sukoba i razmene nežnosti. Bikovi ne smeju da budu naivni, a Device ne smeju ništa da forsiraju. Za većinu znakova će vikend biti povoljan za ljubav.
Najznačajniji događaj ove nedelje je u ponedeljak, mlad Mesec u Škorpiji. Ovaj tranzit će probuditi strast, ali i nostalgiju i moguće unutrašnje nemire. najbolje bi bilo da uvek reagujete smireno kako biste održali harmoniju u vezi.
Ovan Predstavnici ovog znaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će lako održavati harmoniju u vezi. Iako se ne očekuje veliki broj nesuglasica u vezi, u drugoj polovini nedelje bi ste se mogli osetiti nesigurno. Vikend će biti prijatan ukoliko pristanete na kompromise sa partnerom i svoje strasti držite pod kontrolom.
Bik Ove nedelje je veoma važno da se Bikovi prisete strastvene prirode svog partnera. Ukoliko on tvrdi da se odjednom naglo promenio, ne budite tako lako poverljivi. Ako sukobi započnu već u ponedeljak, pokušajte da se smirite inače će ovo biti veoma burna nedelja.
Ljubavni horoskop od 13. do 19. novembra: Blizanci Blizanci će ove nedelje previše zavisiti od mišljenja svog partnera ili će biti primorani da promene svoj stil komunikacije. To nije uvek loše, ali je retko kad iskreno i otvoreno. Ipak, romansa može krenuti na bolje, naročito u utorak i sredu ili za vikend.
Rak Rakovima bi ova nedelja mogla započeti značajnim događajem u ličnom životu. Događaji od prethodnog vikenda se mogu nastaviti. Međutim, u komunikaciji sa partnerom od vas će se zahtevati diplomatija. U četvrtak i petak se potrudite da očuvate sklad u vezi i nemojte davati niske udarce drugoj strani.
Lav Predstavnicima Lava, ponedeljak i nedelja će biti veoma problematični ove nedelje. U ovim danima ćete i vi i vaš partner biti skloni sukobima. Međutim, u utorak i sredu poradite na pomirenju kako bi sve bilo u redu. Vikend će mnogo zavisiti od raspoloženja vašeg partnera.
Devica Nemojte forsirati ništa u vezi, već pustite da sve ide svojim tokom. Mogući su nesporazumi ako budete napadni. U utorak i sredu je preporučljivo da ne govorite previše, a u četvrtak i petak izbegavajte kopanje po ljubavnoj prošlosti. Za vikend budite spremni na prilagođavanje zbog nepredvidivih situacija.
Ljubavni horoskop od 13. do 19. novembra: Vaga Vage će ove nedelje privlačiti pažnju suprotnog pola svojom lepotom, društvenošću, diplomatijom i osećajem za meru. Utorak, sreda i vikend će biti idealni za romantične i zabavne izlaske, dok je u četvrtak i petak bolje da ostanete kod kuće.
Škorpija Škorpije će veoma teško kontrolisati ljubavne impulse u ponedeljak, ali i za vikend. Zbog osećanja besa ili očaja spremni su da preduzmu veliki korak koji se neće dobro završiti ni po koga. Pokušajte da utišate tu ljubomoru i tvrdoglavost.
Strelac Strelčevi će ove nedelje uspeti da privuku pažnju njihove simpatije erudicijom i ljubaznošću. Takođe iskoristite svoj humor da osvojite drugu stranu, ali nemojte činiti ništa više od toga. Ako budete strpljivi sve će se završiti kako treba. Dani pogodni za komunikaciju su utorak, sreda i vikend.
Jarac Jarčevi će se ove nedelje osećati prijatnije ako se prepuste društvu. Onima koji ipak odluče da nedelju provedu u usamljenosti , sve će mnogo teže pasti. Naročito ako još nisu preboleli staru ljubav o kojoj će sada stalno razmišljati.
Vodolija Potrudite se da održavate i razvijate harmonične odnose sa ljudima oko sebe. Ukoliko to učinite, imaćete prijatnu nedelju, u suprotnom će ona proći u sukobima. Posebno su važni dani ponedeljak, subota i nedelja.
Ljubavni horoskop od 13. do 19. novembra: Ribe Budite veoma pažljivi ove nedelje.  Moguće je da ćete biti izmanipulisani što će za posledicu imati da svoje želje i emocije trpate pod tepih. Nebo vam savetuje da razdvojite reči i dela. Možete razgovarati o bilo čemu, ali ostanite verni svojim stavovima.
Polina Lebed/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.