Ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Ovan!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2022, 12:18

Ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Ovan!

Veliki ljubavni horoskop do kraja godine za znak Ovan, donosi divne momente, posebno za one koji žele da stupe u brak! 

Ukoliko ste sami, ova godina može biti i svojevrsni izazov za vaše shvatanje emocionalne sigurnosti i komfora.

Takođe, ukoliko niste u braku, ova godina je najbolja za one koji žele da stupe u brak sa svojom ljubavlju.

Uživaćete u najboljim momentima sa svojim partnerom i moćićete da krenete prema ispunjenju zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << želja.

Ovo je godina da napravite neke ključne izbore kada su emocije u pitanju i da ostavite iza sebe ono što je bilo, to jest izbegavajte da se vratite u neke stare veze koje ste odavno napustili. 

Možda ćete biti u situaciji da dobijete neku kritiku od bliskih rođaka ili prijatelja u vezi neke važne emocionalne promene koja je nastala u vašem životu.

 Kako numerološki lični brojevi ispoljavaju ljubomoru?

Možete imati pomešana osećanja i nekim predstavnicima vašeg znaka možda neće biti pogodna za održavanje romantičnih veza ali ne predajte se. Negujte vašu vezu polako, zajedno sa vašim partnerom i rezultati neće izostati. Iskoristite svaki momenat koji možete da ga provedete zajedno i savetuje vam se da se uzdržite od bilo kakvog sumnjičenja i nepoverenja u vašeg partnera da ne biste zakomoplikovali vezu.

Ako dođe do nedostatka međusobne komunikacije on će biti jasno izražen. Na vama je da obratite posebnu pažnju na vaš eventualni bes koji može da poveća tenziju u vašem bračnom životu. To može biti svojevrsni test vaše ljubavi, tokom kojeg vi i vaš partner morate da se uzdržite od bilo kakve rasprave između vas, pokazujući potpuno razumevanje. Vašu sujetu ostavite iza sebe i obratite pažnju na poboljšanje vaše veze.

Kraj meseca novembra može biti najbolji period u godini za vaš bračni život. Vi i vaš bračni drug trebate da date važnost vašoj vezi, da shvatite i osetite razumevanje i bliskost jedno prema drugom.

 Ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Devica!

Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. 

Sa Blizancima ćete ostvariti lako kontakt jer oboje volite da flertujete. Ovnovi su e*oti*ni, a Blizanci su znatiželjni. Jedino pazite da ne preterate u uzbuđenjima.

Sa Lavom se idealno slažete na svim nivoima i veoma lako stupate u brak.

U vezi sa Strelcem Ovnovima odgovara Strelčeva izdržljivost i kondicija. Privlačnost je obostrana, a ljubavni i prijateljski odnosi su podjednako jaki i prijatni.

 Veliki ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Lav!
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.