Ljubav na internetu u doba korone – horoskop otkriva kako se pokazati na prvom onlajn sastanku

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2020, 09:58

Ljubav na internetu u doba korone – horoskop otkriva kako se pokazati na prvom onlajn sastanku

Kako da ‘izađete’ na sastanak s nekim ako ga trenutno ne možete videti? Zašto ne bi isprobali onlajn sastanak?
Foto: Pixabay
Kada smo u izolaciji i moramo poštovati mere socijalnog distanciranja onda moramo pronaći alternativne načine kako bi se povezali i ‘izašli’ na ‘dejt’ s drugom osobom, piše Cosmopolitan.
Prema vašem horoskopskom znaku otkrijte kako je najbolje da provedete prvi sasatanak tokom socijalnog distanciranja:
Ovan Konkurentan si po svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prirodi i voliš na prvom dejtu da pokažeš sve od sebe. Iako ne možete ići na neko igralište da pokažete ono najbolje od sebe, još uvek možete pokazati pobednički duh. Stoga s partnerom možete odigrati jednu online video igricu.
Bik Budite skroz romantični. Obucite se i napravite istu večeru kao i vaš partner, upotpunite veče sa svećama i zajednički napravite popis muzike koju ćete zajedno slušati. Stavite laptop na sto, otvorite Skype i uživajte zajedno u večeri. 
Blizanci Zgrabite šoljicu kave i na staromodni način uputite jedan telefonski poziv svom partneru.
Rak Još uvek odvojeno možete gledati Netflix i uživati. Iskoristite Chrome ekspanziju za Netflix Party i gledajte film zajedno, ali odvojeno, iz udobnosti vašeg doma. I ne zaboravite da napravite kokice.
Foto: Shutterstock
Lav Karaoke su odličan izbor za vaš prvi sastanak zato jer su zabavne i nezaboravne. Skinite na telefon neku aplikaciju za karaoke i otpevajte par dueta s potencijalnim partnerom.
Devica Neka vaš prvi sastanak bude jednostavan. Otiđite u šetnju, ali odvojeno. Izađite iz apartmana u isto vreme i pričajte jedno s drugim preko telefona.
Vaga Vage za prvi spoj inače ispijaju koktele u novom baru. Skinite aplikaciju za virtuelnu kućnu zabavu i uživajte kao da ste u klubu, ali s izuzetkom, a to je da ćete ovog puta moći čuti svog partnera.
Škorpija Igrate puno društvenih igara pa za prvi sastanak odaberite neku društvenu igru koju možete igrati sa svojim partnerom.
Foto: Shutterstock
Strelac Budite ležerni uz picu, pivo i video čet. Dodajte igru ‘Nisam nikad’.
Jarac Prvi sastanak napravite odmah nakon posla. Napravite večeru i uživajte zajedno u videopozivu preko FaceTimea.
Vodolija Vi volite da se rastežete i volite da budete aktivni stoga zajedno sa svojim partnerom trebate da imate sat joge.
Riba Oslobodite umetnika u sebi i virtuelno posetite muzej. Možete pregledati mnoštvo umetnina širom sveta, zajedno i besplatno. Za prvi spoj posetite muzej Luvr u Parizu, gradu ljubavi.
Чланак Ljubav na internetu u doba korone – horoskop otkriva kako se pokazati na prvom onlajn sastanku се појављује прво на .
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.