Horoskop za sredu 30. mart

Izvor: Press, 30.Mar.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za sredu 30. mart

Dnevni horoskop.
Foto:nezavisne.com
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Već izvesno vreme želite neke promene u vezi poslovnog dela. Danas će se nešto naglasiti ali i dalje izostaje neka konkretna realizacija. Nemojte da vas to brine. Srećne okolnosti su vam vezane za osobe iz drugih mesta i strance.
Ljubav: Sećate se nekih proteklih dana (zavisi od vašeg raspoloženja da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << to biti neke lepe stvari). Ipak, izvlačite određene zaključke i spremni ste da krenete dalje. Zauzete pripadnice znaka mogu da reše nešto sa partnerom. Neki teret pada i vi ste rasterećeniji. Zdravlje: Respiratorni organi su vam na udaru.


Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Poslovni deo vas ne brine. Mnogo toga se još uvek naglašava kao potencijalna promena ili boljitak. Ništa ne odbijajte od ponuda koje dolaze do vas, bar ne za sada. Pravite neki dobar kontakt tokom popodneva koji će vam vrlo brzo koristiti. 
Ljubav: Slobodne pripadnice znaka su promenljivog raspoloženja. Čas vam se neko sviđa, pa pronađete inspiraciju u nekom drugom muškarcu. Niste spremni da se vežete za sada. Uživajte u pažnji suprotnog pola. Zauzete se mogu suočiti sa ljubomorom partnera. Bila ona osnovana ili ne - vi pozitivno zračite a partner ne shvata zbog čega.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Ono što vam je bitno biste trebali da završite do 11 časova. Nakon toga i vi energetski padate i sve vam nekako ide usporeno. Ako ste u nedoumici - tražite savet prijatelja ili malđe osobe u koju imate poverenja. 
Ljubav: Ušli ste u period kada su vam moguće tajne veze. Budite otvoreni za novine bilo kog da ste statusa. Obično niste skloni ovakvim stvarima ali je ovo nešto što nećete birati. Svakako vam potencijalni partner koji se pojavljuje predstavlja prijatno iznenađenje. Na vama je kako ćete odreagovati. 

Zdravlje: Proverite oči.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Odličan vam je dan za partnerstva ili ozvaničenja bilo koje vrste. Nadmoćni ste u odnosu na neke neprijatelje iz okruženja kojih svakako ima. Uživate u kontaktima sa prijateljima ili istomišljenicima. 
Ljubav: Do nekih novih poznanstava dolazi spontano. Možda preko prijatelja ili interneta. Zauzete pripadnice znaka uživaju u pažnji voljene osobe. Brinu vas neki različito pogledi na nešto što ste postavili kao problem. Ali ima vremena, i oko toga ćete se usaglasiti. 

Zdravlje: Dobro.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Nešto vama bitno se danas pokreće. Popravlja vam se komunikacija sa šefom ili vi donosite odlične odluke kao šef na poslu. Moguć vam je manji finansijski izdatak, ali nemojte da vas to brine. I finansije će se ubrzo popraviti. 
Ljubav: Slobodne pripadnice znaka mogu da računaju na veliko interesovanje suprotnog pola. Može vas se setiti i neko iz prošlosti. U svakom slučaju je gužva a vi imate već nekoga u glavi ko vam trenutno nije dostupan. Zauzete će obradovati uspeh partnera. Dali ste mu podršku u proteklom periodu pa će vam biti drago što se baš to rešilo. 

Zdravlje: Dobro.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: Projekat koji ste zaboravili ili nekako ostavili po strani će imati priliku da se se pokrene. Imate izvesnih srećnih okolnosti vezanih za saradnike. Možete nešto naplatiti ili vam se vraća neki dug. 

Ljubav: Kog god da ste statusa, jednostavno počinjete da se opusštate i uživate. Slobodne pripadnice znaka u svojoj slobodi i interesantnim flertovima. Zauzete u slobodnom vremenu ali i zajednikim aktivnostima sa voljenom osobom. Na neki način obnavljate osećaj bliskosti. Verovatno je da ste vi sami inicijator toga. 

Zdravlje: Dobro.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Polako ali sigurno neke probleme ostavljate iza sebe. Nešto ili neko vam još uvek ne dopušta da se opustite ali imate realnog razloga za optimizam. Još ste samo u fazi planiranja a vi ne volite monotoniju.
Ljubav: U emotivnom delu imate osećaj da ste u začaranom krugu i dalje. Niste daleko od istine. Ipak suprotna strana počinje da se trudi i obraća pažnju ne neke stvari (partner ili potencijalni partner). Nema novih poznastava. Karte su već podeljene. 
Zdravlje: Moguće je da će vas tokom popodneva mučiti stomak.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Imate razloga da budete nasmejani. Nešto bitno završavate i napokon možete da se opustite. Planirajte neke privatne aktivnosti. Poslovi vam jednostavno idu od ruke. 
Ljubav: Slobodne pripadnice znaka mogu da sretnu nekoga na putu do posla ili u nekoj redovnoj svakodnevnoj aktivnosti. Moguće je da je to osoba iz drugog mesta ili se vratio sa nekog puta. Zauzete samo slede partnerove impulse. 

Zdravlje: Dobro.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Iskoristite povoljne okolnosti vezane za osobe iz drugih mesta. Manje pričajte o nekim svojim daljim planovima i pronađite adekvatne saradnike za ono što imate na umu. 
Ljubav: Ljubav je nešto što vas na neki način brine, bilo da ste slobodne ili zauzete. Vi volite da držite stvari pod kontrolom i nedostatak tog osećaja vas ustvati ubacuje u to raspoloženje. Ne brinite, neće ni to dugo trajati. 

Zdravlje: Potrebno vam je više sna.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Imate tendenciju da perozbiljno shvatate izvesne obaveze i težnju da dogoročno planirate. Nešto se pokreće sa mrtve tačke tako da vam svakako stiže izvesno olakšanje. 
Ljubav: Slučajni susreti su vam mogući tokom čitavog dana. Nesvakidašnja osoba koja vam prilazi će održati vašu pažnju i skrenuti vam misli. Zauzete pripadnice znaka i dalje imaju bojazan da se otvore. To će trajati još izvesno vreme. 

Zdravlje: Povedite računa o nekim već postojećim tegobama.


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Napokon imate razloga za optimizam. Prevazišli ste period u kome vam je sve nekako delovalo crno i išlo teško. Pokreću vas nove aktivnosti i interesantni razgovori sa saradnicima. Svakako izazivate pažnju šta god radile. 
Ljubav: Optimizam je prisutan i u ovom delu. Slobodne maštaju a zauzete pripadnice znaka pokreću voljenu osobu. Možete izazivati čudne komentare suprotnog pola. Ali vas nije briga ko šta misli. Vi ste u svom fazonu i tako treba da ostane. 
Zdravlje: Dobro.


Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Vaš slobodan duh je danas u prvom planu. Ako radite posao u kome nemate neke stege - očekuje vas odličan dan. Nešto je teži za one koje rade u nekom kolektivu i trebaju da se prilagode nekim okolnostima. 
Ljubav: Slobodne razmišljaju o partneru iz prošlosti. Simbolički će se pojaviti osoba sličnog karaktera ili izgleda tokom popodneva. Zauzete pripadnice znaka razmišljaju o nekom zajedničkom iskustu iz prošlosti. Prijaće vam osećaj sigurnosti koji imate od strane voljene osobe. 
Zdravlje: Moguća je prolazna glavobolja.


 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mesečni horoskop za april 2016. godine

Izvor: Press, 30.Mar.2016

Mesečni horoskop. . Foto:nezavisne.com. Ovan - 21. 3. - 20. 4. . Posao: Početkom meseca imate prevelika očekivanja u poslovnom delu. Mogući su vam neki neplanirani izdaci. Inače ste u prvoj polovini novembra nepažljivi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.