Horoskop za petak 08.07.

Izvor: Press, 08.Jul.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za petak 08.07.

Dnevni horoskop
foto: zena.blic.rs
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Mnogo toga se još uvek naglašava kao potencijalna promena. Ništa ne odbijajte od ponuda koje dolaze do vas, bar ne za sada. 
Ljubav: Slobodni su promenljivog raspoloženja. Čas vam se neko sviđa, pa pronađete inspiraciju u nekoj drugoj osobi. Niste spremni da se vežete. 

Zdravlje: Dobro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Ako ste u nedoumici - tražite savet prijatelja ili malđe osobe u koju imate poverenja. Danas imate tendenciju da više radite za druge. 
Ljubav: Budite otvoreni za novine bilo kog da ste statusa. Potencijalni partner koji se pojavljuje predstavlja prijatno iznenađenje. 

Zdravlje: Proverite oči.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Odličan vam je dan za partnerstva ili ozvaničenja bilo koje vrste. Nadmoćni ste u odnosu na neke neprijatelje iz okruženja kojih svakako ima.
Ljubav: Do nekih novih poznanstava dolazi spontano. Možda preko prijatelja ili interneta. Zauzeti uživaju u pažnji voljene osobe. 

Zdravlje: Dobro.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Nešto vama bitno se danas pokreće. Popravlja vam se komunikacija sa šefom ili vi donosite odlične odluke kao šef na poslu. 
Ljubav: Slobodni mogu da računaju na veliko interesovanje suprotnog pola. Može vas se setiti i neko iz prošlosti. U svakom slučaju je gužva.

Zdravlje: Dobro.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Ako radite posao u kome nemate neke stege - očekuje vas odličan dan. Nešto je teži za one koje rade u nekom kolektivu i trebaju da se prilagode okolnostima. 
Ljubav: Slobodni razmišljaju o partneru iz prošlosti. Simbolički će se pojaviti osoba sličnog karaktera ili izgleda tokom popodneva. 
Zdravlje: Moguća je prolazna glavobolja.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: Projekat koji ste zaboravili ili nekako ostavili po strani će imati priliku da se se pokrene. Imate izvesnih srećnih okolnosti vezanih za saradnike.

Ljubav: Kog god da ste statusa, jednostavno počinjete da se opuštate i uživate. Slobodni uživaju u interesantnim flertovima. 
Zdravlje: Dobro.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Neko vam još uvek ne dopušta da se opustite ali imate realnog razloga za optimizam. Još ste samo u fazi planiranja a vi ne volite monotoniju.
Ljubav: U emotivnom delu imate osećaj da ste u začaranom krugu i dalje. Ipak suprotna strana počinje da se trudi i obraća pažnju na neke stvari.
Zdravlje: Tokom popodneva vas mučiti stomak.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Nešto bitno završavate i napokon možete da se opustite. Planirajte neke privatne aktivnosti. Poslovi vam jednostavno idu od ruke. 
Ljubav: Slobodni mogu da sretnu nekoga na putu do posla ili u obavljanju nekih svakodnevnih obaveza. Zauzeti provode interesatno veče zajedo. 

Zdravlje: Dobro.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Iskoristite povoljne okolnosti vezane za inostranstvo. Manje pričajte o nekim svojim daljim planovima i pronađite saradnike. 
Ljubav: Vi volite da držite stvari pod kontrolom i nedostatak tog osećaja vas ustvati ubacuje u to raspoloženje. Ne brinite, neće ni to doveka trajati. 

Zdravlje: Potrebno vam je više sna.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Imate tendenciju da perozbiljno shvatate izvesne obaveze i težnju da dogoročno planirate. Nešto se pokreće sa mrtve tačke. 
Ljubav: Slučajni susreti su vam mogući tokom čitavog dana. Nesvakidašnja osoba koja vam prilazi će održati vašu pažnju i skrenuti vam misli. 

Zdravlje: Povedite računa o nekim već postojećim tegobama.


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Imate razloga za optimizam. Pokreću vas nove aktivnosti i interesantni razgovori sa saradnicima. Svakako izazivate pažnju šta god radile. 
Ljubav: Optimizam je prisutan i u ovom delu. Slobodni maštaju a zauzeti pokreću voljenu osobu. Možete provocirati čudne komentare suprotnog pola. 

Zdravlje: Dobro.


Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Već izvesno vreme želite neke promene u vezi poslovnog dela. Danas će se nešto naglasiti ali i dalje izostaje neka konkretna realizacija.
Ljubav: Izvlačite određene zaključke i spremni ste da krenete dalje. Zauzeti mogu da reše nešto sa partnerom. Neki teret pada i vi ste rasterećeniji. 

Zdravlje: Respiratorni organi su vam na udaru.


 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.