Horoskop za nedelju 14.12.2014

Izvor: BKTV News, 14.Dec.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za nedelju 14.12.2014



    Ovan
21.03 – 20.04         Spremite se za iznenađenja u vezi sa inostranstvom i planove o tome da negde otputujete. Ukoliko imate zdravstvenih problema, obratite na njih ozbiljniju pažnju. Radi se o nekoj vrsti nekontrolisanih postupaka koji se reflektuju na zdravlje. U čemu to preterujete? Svađe, hrana, piće…
   
   
    Bik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
21.04 – 20.05         Odličan je momenat da počnete da zarađujete na stvarima u koje ste dugo ulagali. Pošto se radi o tuđem novcu, verovatno ćete biti posrednik i iz toga profitirati. Sa partnerom je bolje „delati“ nego se svađati. Ako ono prvo izostane, neka izostane i ovo drugo. Zbog nečega ste zabrinuti.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Povedite više računa o sopstvenom ponašanju, pošto iz nepažnje možete postati žrtva skandala. Lako vam se pripisuje i ono za šta uopšte niste krivi. Sa partnerom se ponašajte kao sa kristalnom vazom: osetljiv je, pa lako može da „pukne“. Loše okolnosti možete ublažiti mudrim potezima i tako postići unutrašnji mir.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Jadni Rakovi trenutno se loše osećaju. Šta da se radi kad ona na njih sve deluje više nego na pripadnike ostalih znakova. Na udaru će ovog puta neće biti zdravlje, već posao; ali, u nagoveštaju su i novi počeci. Nažalost, na njih morate pričekati do kraja decembra. U Novu godinu – s novim poslom.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Zabrinuti ste zbog problema s decom i voljene osobe. To se odražava na srce, pa možete imati smetnje sa krvnim pritiskom ili glavobolju. Ne preduzimajte ništa odlučnije povodom toga ako ne znate o čemu se radi. Smirite se i smanjite aktivnosti. Neka oni koje volite počnu malo više da vole vas i biće sve u redu.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Novonastali događaji unutar porodice zahtevaju konfrontaciju. Umesto što se nervirate, preduzmite konkretne poteze. Potisnuta osećanja dovode do psihosomatskih bolesti i problema digestivnog trakta. Stoga je poželjno pripremiti okolinu na vreme, ako već nameravate da je nečim šokirate.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         U stalnom ste pokretu iz straha da se ne suočite sa osobom koje se najviše plašite – samim sobom. Strah vas je od toga na šta sve možete da naiđete u tom slučaju. Pošto ste zamišljeni, vodite računa o tome kako se ponašate u saobraćaju, jer samo oprezno postupajući možete izbeći nezgode. U fazi ste nove vrste komunikacije.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         U večitoj potrazi za vrednostima, može se lako dogoditi da grešite. Nije sve vezano za novac. Postoje stvari koje imaju daleko dublji smisao, a koje ste vi u poslednje vreme zanemarili. Ukoliko niste u formi, jedan od uzroka potražite u neadekvatnoj ishrani. Menjajte navike s tim u vezi.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Da vam je lako – nije. Šta da se radi kad je tako. Nagoveštaj promena, prvenstveno unutar ličnosti. Savladajte neraspoloženje i prihvatite činjenicu da su promene neophodne ukoliko želite da napredujete. Zdravlje je na udaru, pa povedite računa i o tome.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Danas vam prija samoća jer u njoj tražite odgovor na probleme na nivou ličnosti. Preispitujete konkretne postupke, snove, jer iako mislite da sve radite sjajno, činjenice ukazuju na to da negde grešite. Teško je prihvatiti saznanje da niste idealni, ali ako je za utehu, niko nije savršen. Kroz krizu rastete i jačate.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Poželjno je biti manje spontan, a više razuman, ako želite da spasete odnose sa prijateljima i voljenom osobom. Njih su počele da zamaraju vaše neumesne šale, jer jednostavno na njih nisu navikli. Morate uvek imati na umu ko je pred vama, jer u protivnom slede ozbiljne svađe. Nervoza.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         U fazi ste promene statusa i rešavanja statusnih pitanja. O čemu se radi – individualno je, tj. zavisi od konkretne situacije. Posao vam mnogo znači, ali on, nažalost, mora da trpi, jer vam okupiranost problemima druge vrste odvlači pažnju. Ne možete da se rastrgnete na više strana, čak i da to hoćete. Niste taj tip.
   
   
 
 
Izvor:krstarica
The post Horoskop za nedelju 14.12.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.