Izvor: Piplmetar.rs, 31.Jul.2023, 21:30

Horoskop za avgust donosi astrološkinja Helena Cupać!

Horoskop za avgust Devicama donosi avanture, a Vodolijama nova poznanstva.

Piše: Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09
Ovan Dragi Ovnovi,
Mars, planeta akcije, se nalazi u vašem 6. polju i ostaje tu sve do 27. avgusta. Ovo će vas usmeriti ka radu i obavezama, čineći vas izuzetno fokusiranim na ostvarenje vaših ciljeva. Svemu što radite pristupićete detaljno, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će vam omogućiti da pronalazite i ispravljate greške iz prošlosti. Pored toga, ovo je mesec u kojem ćete privesti kraju određene poslovne planove koje ste započeli tokom prošle godine. Merkur je takođe ovde, pa eto i frekventnije komunikacije ali i povremene nervoze. Međutim, budite posebno pažljivi jer se 23. avgusta očekuje dolazak retrogradnog Merkura, što može dovesti do nesporazuma i problema u komunikaciji. Proveravajte informacije pre nego što donesete odluke kako biste izbegli potencijalne konflikte. Iako ćete se istaknuti u kolektivu, drugi neće moći da isprate vaš tempo. To može dovesti do potencijalnih sukoba i napetosti na radnom mestu. Neki Ovnovi će prekinuti saradnje sa određenim osobama ili kompanijama i okrenuti novi list.
Ako ste zauzeti, moguće je da ćete povremeno zapostavljati svog partnera zbog preokupiranosti poslom. To može dovesti do nezadovoljstva kod vašeg partnera, koji će tražiti vašu podršku i pažnju. U drugoj polovini meseca, vaša sposobnost da se prilagodite omogućiće vam da ispravite ovu situaciju i posvetite više vremena i ljubavi svom partneru.
Ako ste slobodni, ovaj mesec donosi vam priliku da obnovite kontakt s osobom iz prošlosti. Možda će vam se neko iznenada javiti, ponuditi drugu šansu ili vam pokazati da su osećanja i dalje prisutna.
Vaš digestivni trakt može biti osetljiv, pa je preporuka da vodite računa o ishrani i unosu hrane koja vam prija. Takođe, nesanica može biti prisutna zbog stresa i napetosti.
Bik Dragi Bikovi,
Ovaj mesec donosi vam dovoljno energije i motivacije da sprovedete vaše planove u delo. Vaša poslovna inicijativa će biti snažna, ali neke obaveze će možda zahtevati ponavljanje ili rešavanje zaostalih zadataka. Budite strpljivi i istrajni, jer vaša upornost će vam omogućiti da prevaziđete ove izazove.
Bićete spremni da se suočite sa različitim poslovnim obavezama i nećete se držati šablona, već ćete pribeći improvizaciji kako biste rešili situacije na najbolji način. Ipak, budite spremni na mogućnost prekovremenog rada, čak i kod kuće, kako biste ostvarili svoje ciljeve. Vaš entuzijazam će vas održavati motivisanim, ali nesporazumi u kolektivu mogu dovesti do sitnih rasprava.
Preporuka je da stavite nove poslovne planove na papir i pripremite se za njihovu realizaciju u budućnosti.
Ako ste u vezi, partner će biti orijentisan na lične poslovne planove, što može izazvati povremeno negodovanje s vaše strane. Pokušajte da pronađete ravnotežu između vaših obaveza i posvetite vreme pažnji svom partneru. Mars koji se nalazi u 5. polju, pridružuje mu se i retrogradni Merkur krajem meseca, što će vam pružiti priliku za konstruktivan razgovor kako biste prevazišli nesuglasice i ojačali vašu emotivnu vezu.
Slobodni Bikovi, ovaj mesec će vam doneti setućanja na prošla vremena i ljubavi. Možda ćete osetiti nostalgiju za nekim prošlim vezama. Ipak, budite spremni za moguće iznenađenje u vidu poziva nekadašnje ljubavi. Takođe, moguća su i nova zanimljiva poznanstva, posebno kroz putovanja ili sa osobama koje žive van vašeg mesta prebivališta. Veza će se na početku bazirati isključivo na komunikaciji, pa se otvorite za nove susrete.
Na polju zdravlja, vodite računa o ishrani.
Horoskop za avgust – Blizanci Dragi Blizanci,
Mars pravi napet aspekt s vašim znakom, pa pripazite na odnos sa autoritetima. Takođe, moguće je da ćete ponekad imati utisak da se vaš autoritet osporava, što može izazvati obrambene reakcije. Ovaj period će biti odlična prilika da se zauzmete za sebe, ali rezultati vaših napora možda neće biti vidljivi odmah. Nemojte se obeshrabriti, jer će plodovi vaših truda stići kasnije tokom godine.
Očekuje vas i realizacija nekih planova, posebno krajem meseca, kada pun Mesec u Ribama dolazi u vaše polje karijere. To bi za neke od vas moglo značiti prelazak na novu poziciju ili čak promenu firme u kojoj trenutno radite. Ovo je odličan period da se fokusirate na svoje profesionalne ciljeve i ostvarite napredak u karijeri. Imate priliku da nešto renovirate ili unapredite u svom domu, što će vam pružiti dodatnu satisfakciju i osećaj udobnosti. Ipak, mogući su i sukobi s porodicom, stoga budite pažljivi u komunikaciji i pokušajte da izbegnete bespotrebne konflikte.
Ako ste u vezi, odnos sa partnerom je generalno stabilan. Venera šalje dobre aspekte, što će vam pomoći da ojačate vašu emotivnu vezu. Iskoristite ovaj period da razgovarate otvoreno i iskreno s partnerom o vašim potrebama i očekivanjima. To će vam pomoći da još više učvrstite vašu vezu.
Slobodni Blizanci, avgust donosi puno mogućnosti za druženje i upoznavanje novih ljudi. Bićete skloni flertu, posebno s osobama koje nisu iz vašeg grada. Retrogradna Venera u polju komunikacije može doneti i glas iz prošlosti, možda neka stara ljubav koja će vam se neočekivano javiti.
Na polju zdravlja, preporuka je da se ne izlažete velikim fizičkim naporima tokom ovog meseca.
Rak Dragi Rakovi,
Vaša sposobnost verbalizacije ciljeva i planova biće u punom sjaju, a vaš brz um će vam omogućiti da brzo razmišljate i planirate. Međutim, budite pažljivi jer povremeno možete biti netaktični u komunikaciji.
Vaša fokusiranost na finansije će biti izražena ovog meseca. Razmišljaćete o načinima kako da poboljšate svoje finansijsko stanje i moguće ćete ukazivati drugima na greške u finansijskim odlukama.
U avgustu možete očekivati i najavu napredovanja, posebno za neke od vas.
Ako ste u vezi, tokom avgusta će se neke stare drame iz prošlosti pojaviti na površini. Ipak, ovo će biti više u vidu uspomena na izazove koje ste zajedno prebrodili sa svojim partnerom. Ovaj period može biti prilika za produbljivanje vašeg odnosa i podsećanje na sve prepreke koje ste zajedno savladali. Ukoliko ste slobodni, bićete otvoreni za ljubav tokom avgusta. Posebnim šarmom privlačite pažnju drugih.
Na polju zdravlja, preporuka je da posebno vodite računa o ishrani.
Lav Dragi Lavovi,
I dalje ste snažno motivisani da poboljšate svoju finansijsku situaciju, ali ovog puta ćete morati da obratite pažnju na prekomerne troškove. Da, trošićete više nego što ste planirali, što će biti okidač da ozbiljno razmislite o vašim prihodima. Osim toga, porezi i krediti mogu biti na teretu.
Na polju posla, situacija je stabilna i možda ne planirate radikalne iskorake, ali ovaj mesec vam donosi priliku da se istaknete u kolektivu. Preuzmite inicijativu, pokažite vašu energiju i napredovanje neće izostati. Sunce i Venera su u vašem znaku, što će dodatno naglasiti vašu harizmu i magnetizam, a vaš energičan pristup će otvoriti nove mogućnosti za poslovne dogovore.
Kada je reč o ljubavi, ako ste trenutno zauzeti, možda ćete se često usmeravati na sebe i svoje potrebe. Ovo je prilika da izbalansirate vaša osećanja i pažnju prema voljenoj osobi. Ako se posvetite partneru i pokažete razumevanje, postići ćete harmoniju u vezi. U suprotnom, očekujte nezadovoljstvo vašeg partnera i moguće nesuglasice.
Ako ste slobodni, avgust je odličan mesec za ljubav. Bićete obuzeti romantičnim osećanjima i imaćete priliku da uplovite u novu romansu. Međutim, istovremeno ćete biti zaokupljeni prošlošću, jer vam se nekadašnja ljubav vrzma po glavi.
Vitalni ste i puni energije, ali ste skloni uživanju, posebno u slatkim đakonijama.
Horoskop za avgust – Devica Drage Device,
Ovaj mesec donosi vam izuzetno jaku motivaciju i energiju, jer do 27. avgusta Mars je u vašem znaku. Ovo je period u kojem ćete biti pokretač novih planova i projekata, a prva polovina meseca donosi povoljan trenutak za započinjanje novih avantura. Merkur će biti u vašem znaku tokom čitavog meseca, što će pojačati komunikaciju i verbalizaciju vaših želja. Očekujte i mogućnost putovanja, posebno poslovnih, ali čak i ako planirate odmor, očekujte kontakte s poslovnim saradnicima.
Međutim, 23. avgusta Merkur kreće retrogradno, što ukazuje na potrebu za dodatnom koncentracijom i retrospektivom. Ovo je vreme kada treba pažljivo razmotriti svoje postupke i odluke. Kraj meseca donosi zaključenje poslovnih dogovora, stoga budite pažljivi i fokusirani kako biste postigli željene rezultate.
Ako ste u vezi ili braku, tokom avgusta ćete biti malo distancirani od partnera. Vaša zamišljenost i udaljenost mogu partneru delovati zbunjujuće. Ovo je prilika da prevaziđete prepreke u vezi, ali samo ako otvoreno razgovarate o svojim osećanjima i potrebama. Avgust će vam pružiti jasnu sliku stanja vašeg partnerstva, stoga budite otvoreni za introspekciju i razgovor.
Slobodne Device, ovog meseca ćete biti veoma društveni i aktivni. Imate mogućnost susreta s nekom osobom iz prošlosti, a to može biti i karmički susret. Vi ćete poželeti da zadržite ovo od očiju javnosti, ali kraj meseca može doneti otkrivanje tajni.
Vodite računa o mogućim povredama i upalnim procesima.
Vaga Drage Vage,
Na poslovnom planu ovaj mesec donosi suočavanje sa starim obavezama koje nisu rešene na pravi način. Osećaćete se preopterećeno jer će vas prošli problemi ponovo opterećivati. Međutim, ovo je dobar mesec za rešavanje tih zaostataka, i do kraja avgusta možete očekivati da ćete to privesti kraju. Ako to niste planirali, svakako je preporuka da proverite šta to imate u zaostatku i nađete načine kako da to prevaziđete.
Merkur se tokom avgusta nalazi u vašoj 12. kući, pa će vam biti nešto teže da se izrazite na pravi način. Možda ćete osećati potrebu za introspekcijom i analizom sopstvenih misli i osećanja. Takođe, možete biti skloni samoći i povlačenju.
Vaša vladajuća planeta Venera je retrogradna, što ukazuje na potrebu da idete polako i odmereno. Nemojte forsirati situacije u ovom periodu, već se prepustite toku događaja. Ovo je takođe dobar period za preispitivanje vaših vrednosti i prioriteta u životu.
Druga polovina meseca je povoljna za postavljanje ciljeva, ali nemojte preterivati u ambicijama, već postavite realne granice.
Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, već na samom početku avgusta ćete staviti tačku na stare obrasce u vezi. Suočićete sa nekim nerešenim pitanjima, ali sada je vreme da to rešite i krenete napred. Ako ste slobodni i osećate nostalgičnost prema prošlim vezama, sada ćete staviti tačku na to i okrenuti se novim prilikama. Druga polovina meseca je povoljna za društvene kontakte i flert, ali nije preporučljivo za ulazak u ozbiljnu vezu. Fokusirajte se na komunikaciju i uživanje u laganom, neobaveznom flertu.
Na polju zdravlja, vodite računa o alergijama.
Škorpija Drage Škorpije,
U avgustu vaš fokus će biti usmeren na karijeru i reputaciju. Sva vaša energija će biti uložena u poslovne aktivnosti i želju da napravite iskorak napred. Sada je povoljan trenutak da sprovedete neke stare planove vezane za posao i karijeru u delo. Možete očekivati podršku nadređenih i uticajnih ljudi, što će vam olakšati napredovanje u karijeri. Otvoreno razgovarajte o svojim ambicijama i budite spremni da preuzmete odgovornost za nove izazove.
Međutim, što se tiče finansija, ovaj mesec donosi i neke troškove. Potrudite se da pametno upravljate novčanim sredstvima i tražite načine kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Razmislite o mogućnosti saradnje sa prijateljima na novim poslovnim projektima koji bi vam mogli doneti dodatne prihode.
Na ljubavnom planu, ako ste u vezi ili braku, ovaj mesec donosi nekoliko zanimljivosti. Razjašnjavaćete sve nesuglasice sa partnerom i rešavati probleme koji su možda dugo bili prisutni. Partner vam može predložiti izmene u domu kako biste osvežili zajednički prostor i stvorili prijatniju atmosferu. Ovo je mesec u kojem će neki parovi staviti tačku na svoje partnerstvo, a sve što je ostalo skriveno i smetalo u prošlosti, odlazi u zaborav.
Ako ste slobodni, iako mislite da ste završili s prošlošću, ona se može ponovo pojaviti. Nekadašnje ljubavi se mogu vratiti u vaš život, bilo u snovima ili u realnosti. Imaćete priliku da obnovite vezu ili se ponovo povežete sa nekim iz prošlosti. Budite pažljivi i pratite svoje emocije pre nego što donesete odluke.
Na polju zdravlja, vitalni ste, ali povremeno izloženi stresu.
Strelac Dragi Strelčevi,
U avgustu će vaša energija biti usmerena na polje karijere zahvaljujući prisustvu Marsa i Merkura u vašem 10. polju. Osećate borbenost i želju da napredujete, donosite odluke koje će vam pomoći da nešto promenite u svom profesionalnom životu. Ideje će vam se javljati i već tokom ovog meseca možete imati jasnu sliku u kom pravcu treba da razmišljate.
Nekim Strelčevima će biti ponuđeno napredovanje u okviru postojeće kompanije, ili ćete jednostavno dobiti više obaveza koje će vam omogućiti napredak. To će se vremenom odraziti pozitivno i na vašem računu. Odnos sa nadređenima je povremeno napet, pa budite strpljivi i taktični u komunikaciji kako biste izbegli nesporazume i sukobe. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili braku, partner će biti raspoložen za putovanja, ali možda će imati svoje uslove i želje.
Ako ste slobodni, bićete entuzijastični, raspoloženi za putovanja i flert. Ovo je dobar period za susrete sa zanimljivim ljudima
Na polju zdravlja, možete imati osetljiv stomak, pa vodite računa o ishrani i izbegavajte tešku hranu.
Horoskop za avgust – Jarac Dragi Jarčevi,
Tokom avgusta, vi, Jarčevi, ćete raditi naporno kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali ponekad će vam se činiti da je put do njih još uvek dug. Prisustvo Merkura i Marsa u povoljnom aspektu na vaš znak doneće vam dovoljno energije, ali i visprenosti kako biste efikasno obavljali svoje zadatke. Očekuju vas važni susreti tokom ovog meseca, čak i sudbinski, koji će vam omogućiti dalji napredak u karijeri. Povezaćete se sa strancima i generalno sa inostranstvom, što će vam doneti nove perspektive i poslovne prilike. Sada je vreme da prekinete neke stare kontakte i okrenete novi list, jer će to biti ključni korak ka vašem profesionalnom razvoju.
Takođe, obratite pažnju na vaše finansije, jer će dugovanja, krediti, pozajmice i porezi postati važna tema u ovom mesecu. Želećete da smanjite troškove i rešite se tereta poreza, posebno u prvom delu meseca. Očekujte podršku od važne i uticajne osobe koja će vam pomoći u ostvarivanju vaših finansijskih ciljeva.
Ako ste u vezi ili braku, partner će takođe biti fokusiran na finansije i rado će s vama deliti dobre vesti na tu temu. Očekuju vas strastveni trenuci i dublje emotivno povezivanje sa vašim partnerom.
Slobodni Jarčevi će svoj fokus usmeriti na posao, ali takođe ćete imati priliku da započnete neobaveznu vezu.
Na polju zdravlja, obratite pažnju na urinarni trakt.
Vodolija Drage Vodolije,
Početak ovog meseca donosi vam oslobađanje od starih obrazaca na svim poljima života, jer u vašem znaku se dešava pun Mesec. Ovo će biti sjajna prilika da ostavite iza sebe sve ono što vas je opterećivalo i krenete ka novim počecima. Naročito će biti povoljan period za retrospektivu, posebno u vezi sa međuljudskim odnosima. Razmislite o tome šta možete poboljšati na poslovnom planu i napravite mali plan za narednih nekoliko meseci. Iskoristite ovo vreme za samoprocenu i razvijanje novih strategija koje će vam pomoći u postizanju vaših ciljeva. Ako ste u vezi ili braku, ovaj period donosi priliku za poboljšanje odnosa sa partnerom, naročito zbog prisustva mladog Meseca u polju partnerstva.
Ako ste slobodni, bićete veoma društveni i otvoreni za nova poznanstva. Moguće je obnavljanje romanse sa nekadašnjom ljubavi, a ako želite okrenuti leđa prošlosti, sada je pravo vreme da to učinite.
Na polju zdravlja, pripazite na organe za reprodukciju.
Ribe Drage Ribe,
Pred vama je odličan mesec za rešavanje nezavršenih poslovnih obaveza. Osetićete dovoljno snage i energije da se posvetite većem broju poslovnih zadataka s kojima ste možda bili u zaostatku. Ovaj period će biti vaš trenutak da zablistate u kolektivu, jer će te biti ekstrovertniji nego obično i preuzećete inicijativu na poslu.
Moguće je da ćete dobiti bolje radne uslove ili čak novu poslovnu ponudu.
Ako ste u vezi ili braku, primetićete da je vaš partner energičan, ali možda će biti previše fokusiran na posao. Posebno pripazite na moguće nesporazume, jer će Merkur u drugoj polovini meseca biti u retrogradnom hodu u vašem polju partnerstva.
Ako ste slobodni, očekujte pozive na druženja i izlaske. Ovo su mesta na kojima vas može zadesiti neko novo poznanstvo.
Na polju zdravlja, obratite pažnju na unos vode u organizam, jer se može desiti višak tečnosti.
lepotaizdravlje.rsGanna Bozhko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.