Horoskop za 8. septembar

Izvor: OkRadio.rs, 08.Sep.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za 8. septembar

Pred vama je horoskop za subotu 8. septembar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Važno je da otkrijete emotivnu sponu koja Vas vezuje za jednu dragu osobu. Posao: Na sreću, duel sa jednom osobom prolazi dobro, kao što ste najavljivali svojim saradnicima ili bližoj okolini. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi. Bik Ljubav: Ukoliko Vas neko uporno kritikuje, to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu. Posao: Važno je da prećutite situacije koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način. Uostalom, sve ima svoju dobru ili lošu stranu. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 9. septembar

Izvor: OkRadio.rs, 09.Sep.2018, 01:01

Pred vama je horoskop za nedelju 9. septembar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane. Ako ste slobodni, uputite poruku ili »pozitivan signal« osobi koja Vam se dopada. Posao: Potrebno je da se pravilno organizujete na različitim stranama. Vaši saradnici...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.