Horoskop za 4. avgust

Izvor: Press, 04.Avg.2020, 10:49

Horoskop za 4. avgust

Škorpije, ne zanemarujte novac
Foto: Profimedia.rs
OVAN 21. III - 20. IV
Dan napokon donosi nagradu za uloženi trud i vreme. Ipak neko na ovom svetu ceni vaš rudarski tempo i pronalaženje neobičnih rešenja. Činiće vam se kao da se polako slažu delovi slagalice, a uskoro će početi da se nazire i cela slika.
BIK 21. IV - 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << V
Današnji dan ćete provesti u razmišljanju, zaključivanju i odlučivanju. Sad ste u najboljoj fazi i dobro je iskoristite. Da ne bi sve bilo preozbiljno, uključite se, s partnerom ili bez njega, u učenje nečeg novog.
BLIZANCI 22. V - 22. VI
Bez obzira na euforiju koja je uhvatila sve oko vas, vi ćete biti strpljivi prema partneru i porodici. Dan će proći u napornim pregovorima i natezanju oko svega. Sada nije vreme za lupanje šakom po stolu, budite taktični.
RAK 23. VI - 23. VII
Zaključili ste da je vreme za promene. Jedna od najčvršćih odluka je veća briga o zdravlju i izgledu. Menjate svoje loše navike u dobre. Druga čvrsta odluka je ljubavne prirode. Vaša veza mora da prođe kroz temeljne promene ili je više neće biti.
LAV 24. VII - 23. VIII
Koga god želite da osvojite, sada vam mora uspeti. Šarm i dobre pregovaračke sposobnosti otvoriće vam vrata jedne poslovne ponude. Nemojte dugo razmišljati, jer konkurencija ne spava. Spremni ste na predani rad.
DEVICA 24. VIII - 23. IX
Ovo je dan kada osećate da možete gotovo sve. Zamislićete idealno okruženje u kojem želite da vidite svoju porodicu i prijatelje i daćete sve od sebe da im to i pružite. Završićete sve zaostale poslove, vratiti pozajmljene stvari i rešiti nesporazume.
VAGA 24. IX - 23. X
Možda ne bi bilo loše da uložite u planer, jer ćete inače teško proći kroz današnji dan. Uz toliki broj različitih obaveza i aktivnosti biće pravo čudo ako obavite i pola. Vi, međutim, ne želite da se odreknete ni dodatnih poslova, ni druženja s prijateljima.
ŠKORPIJA 24. X - 22. XI
Novac, uz još neke prirodne sile, pokreće svet, te nema smisla zanemarivati ga. Provešćete dan u ozbiljnom finansijskom reprogramiranju i ulaganju. Prihvatićete dodatni posao, koji će vremenom postati obimniji od glavnog.
STRELAC 23. XI - 21. XII
Napokon je u vaš život ušao neko ko će više da daje nego da uzima. Treba vam neko ko će uvek biti na vašoj strani, jer teško je glumiti super osobu 24 sata dnevno. Bićete samouvereni i hrabri, i ponašati se ludo.
JARAC 22. XII - 20. I
Za nepomućeni osećaj mira zaslužni su vaša porodica i prijatelji. Nakon stresnog dana napokon osećate spokoj i sigurnost, okruženi ljubavlju. To je dobar uvod u razdoblje transformacije. Osećate kako u vama raste energija.
VODOLIJA 21. I - 19. II
Povezaćete se sa grupom saradnika ili prijatelja na nekom velikom projektu. Izgledi su vam odlični ako ne nasednete na nekoliko dobronamernih spekulacija. U ljubavi vlada pustoš i nedoumica. Definišete svoje ciljeve.
RIBE 20. II - 20. III
U isto vreme imaćete eksploziju poslovnih obaveza i invaziju ljubavnih zbivanja. Koliko god se trudili da ih sakrijete, neke tajne će izaći na videlo. Ne bojte se posledica, s istinom se uvek sve razbistri. U ljubavi ćete ostati diskretni i predani.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.