Horoskop za 2. decembar

Izvor: OkRadio.rs, 02.Dec.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za 2. decembar

Pred vama je horoskop za ponedeljak 2. decembar. Sa srećom. Ovan Preko nekog kolege možete da upoznate neku zanimljivu i finu osobu. Odličan je dan za posao i saradnju sa drugima. Komunikativni ste. Bik Posvetite se partneru. Sve Vam ide malo sporije na poslu. Nemojte da se nervirate ako druge ne zanimaju promene na poslu. Blizanci Probleme koje imate zadržite za sebe. Ne opterećujte se previše poslom. Odradite samo ono što je bitno. Rak Budite romantični danas. Postoji mogućnost da se u Vaš život vrati neka osoba iz prošlosti. Saradnja sa drugima na poslu je najbitnija.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 3. decembar

Izvor: OkRadio.rs, 03.Dec.2019, 01:54

Pred vama je horoskop za utorak 3. decembar. Sa srećom. Ovan Dogovorite se oko nekih bitnih stvari sa partnerom. Popričajte o planovima. Nemate vremena za privatni život, jer ste mnogo opterećeni poslom. Bik Ne treba da donosite nagle odluke u vezi sa privatnim životom. Sve ide kako treba...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.