Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2023, 18:30

Horoskop kompatibilnosti: S kim se Ova najbolje slaže?

Otkrivamo vam s kim se Ova najbolje slaže i koji horoskopski znak je mentalni blizanac ovog vatrenog znaka Zodijaka!
Ovan je obično kompatibilan sa ostalim Vatrenim znacima Lav i Strelac, kao i vazdušni znaci Blizanci, Vaga i Vodolija. Ovi „saveznici“ mogu podržavati Ovnu u njihovoj želji za avanturom i žele da budu nezavisni i slobodni. Sa zemljanim znacima – Bikom, Devicom i Jarcem – Ovnovima je teže da nađu zajednički jezik, jer teže racionalnom i praktičnom pristupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << životu. Takva filozofija je suprotna impulsivnosti i strasti Ovna.
Lav Ovan i Lav su Vatreni znaci. Njihovi predstavnici obično imaju snažnu energiju i znaju kako da napune druge svojim strahom. Takav temperament čini ovaj par veoma kompatibilnim – ljudi ovih znakova lako razumeju jedne druge i dele zajedničke interese. Ovan i Lav vole avanture, rizik i uzbuđenja. Ovo im omogućava da zajedno uživaju u dinamičnoj i emocionalno bogatoj vezi. Ali, kao iu svakom odnosu, u takvom savezu mogu nastati sukobi. Razlog za svađe može biti samopouzdanje Ovna i Lava, a nerazumevanje će se pojačati – nesposobnost i nespremnost na puštanje. Kada nauči da postuju i cene mišljenja jedni drugih, onda će takav odnos postati idealan.
Sa kim se Ovan najbolje slaže? Strelac i Ovan Strelac je još jedan znak vatrenog trigona, a samim tim i prijatelj Ovna. Kao i Ovan, voli avanturu, nova iskustva i podsticajne aktivnosti. Istovremeno, predstavnici ovih znakova često se zabavljaju i intenzivno provode – bave se sportom, putuju, uključuju se u avanturu. Prepreka idili, kao iu odnosima sa Lavom, može biti egocentričnost. Ovan i Strelac retko uzimaju u obzir potrebe i osećanja drugih. Međutim, prednosti takvog saveza često zasenjuju ovu nijansu, brzina sopstvenih Vatrenim znacima pomaže u tome. Ovan i Strelac se vole, uključujući inspiraciju i zanimljive ideje koje se javljaju u procesu komunikacije.
Blizanci Blizanci su, kao i Ovan, energetski znak, uvek se nalaze za avanturu i različitost. Blizanci takođe vole da budu u blizini ljudi. Značajna razlika sa Ovnom se manifestuje u pristupu postizanja cilja. Vatreni znak voli da preuzme pritisak i uvek je aktivan, dok Blizanci situacije pristupaju racionalno i poslednje. Ne voli da rizikuju. U isto vreme, oboje se osećaju prijateljski kao par – uče jedno od drugog i pružaju razna nova iskustva.
Vodolija Zajednička karakteristika Ovna i Vodolije je nezavisnost. Predstavnici znaka ne vole ograničenja i, ako je moguće, zaobilaze opšte prihvaćene norme – važno je biti i izgledati posebno. Oba znaka znaju i vole da generišu originalne ideje, imaju tendenciju ka neobičnim hobijima i eksperimentima. Ovan i Vodolija mogu da zažmure na neke razlike u pristupu životu, jer nisu spremni da žrtvuju jedno drugo. A razlika je u tome što Vodolijama treba više intelektualne stimulacije i komunikacije. Ovnu je važna fizička i emocionalna stimulacija. Ali postoje situacije u kojima su takve razlike međusobno komplementarne.
lepotizdravlje.rsdusanpetkovic/iStock/Getti Images Plus preko Getti Images

Najnovije na portalu Marie Claire





Najpametnije žene zodijaka Žene rođene pod ovim horoskopskim znakom su najpametnije – proverite da li ste to vi? Ova titula je kao kost svađe koju je bacila boginja Eri…



Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.