Horoskop kaže: Ovi znakovi ne mogu biti prijatelji

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 13:19

Horoskop kaže: Ovi znakovi ne mogu biti prijatelji

Astrologija daje odgovore na mnoga pitanja o međuljudskim odnosima, te tako postoji i spisak horoskopskih znakova koji teško mogu da sklope i održe prijateljstvo.

Kako piše Indija tajms, ovi znakovi teško mogu biti prijatelji.

Ovan i Rak

Ovan i rak se povezuju u razgovorima od srca do srca, ali neće moći da podnesu narav ovog drugog kada stvari počnu da idu nizbrdo. Ovnovi su impulsivni i spremni su da se oštro suprotstave, ako je potrebno. Rakovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbegavaju nepromišljenost i izuzetno su obzirni prema osećanjima. Možda će se osećati povređeno ponašanjem Ovnova koji vole da kontrolišu sve.

Bik i Jarac

Ova dva znaka teško mogu da budu fleksibilni jedan prema drugom. Teško je rešiti njihove argumente jer su veoma slični. Svojeglavi su i čvrsto se pridržavaju sopstvenih pravila. Neće ići ​​da se izvinjavaju i više će voleti da se prijateljstvo završi, nego da moraju da prave kompromis.

Vaga i Rak

Vagama je prioritet ravnoteža u svim aspektima života, pa mogu biti malo neosetljivi u poređenju sa Rakovima. Rakovi ponekad mogu postati preterano emotivni i to može iritirati Vage do tačke u kojoj je borba jedina opcija koja ostaje. Ovi znakovi nikada ne mogu konflikt rešiti bez svađe.

Lav i Lav

Lavovi žele da budu u centru pažnje, ali ako se dve osobe ovog istog znaka sukobe, to može postati prilično ružno. Doći će do borbe za moć između dva Lava, jer je poznato da su Lavovi konkurentni. Mrze kada im se oduzme "svetlo". Teško je održati srdačan odnos kada su oboje ponekad prilično agresivni.

Strelac i Devica

Device vole pravila, a Strelčevi vole da ih krše. Strelčevi se osećaju osuđivano i kritikovano zbog načina na koji žive – bez brige i stresa. Strelčevi će osećati da ih drže zatvorenim ako budu primorani da nastave da se druže sa Devicama. Ako smatraju da je to ispravno, Strelčevi će napustiti prijateljstvo čim budu mogli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Rak

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.