Horoskop i prevara! Kada Ovan prevari tu je kraj! Vodolije varaju i ne priznaju!

Izvor: Svet plus, 24.Sep.2020, 18:26

Horoskop i prevara! Kada Ovan prevari tu je kraj! Vodolije varaju i ne priznaju!

Horoskop i prevara! Kada Ovan prevari tu je kraj! Vodolije varaju i ne priznaju! Bikovi najbolje kriju paralelne veze, a Ribe najčešće od svih znakova žive u paralelnoj vezi!

Odnos prema ljubavi, vernosti i lojalnosti nije isti kod svih ljudi. Kako se horoskopski znaci ponašaju u slučaju prevare, odnosno, ko je sklon avanturama, a ko ih izbegava?

Ovan u prevaru ulazi kada ga na to natera dosada u vezi. Jednom kada se odmetne, teško ga je vratiti nazad. Vođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << strašću ubrzo biva razotkriven, čime završava prethodnu vezu.

Bikovi s godinama postaju sve strastveniji. Vođeni su ljubavlju, pa kada se poklope emocije i privlačnost, oni se bez kolebanja upuštaju u prevaru. Majstori su za to da je prikriju.

Blizancima leži dvojnost, pa im ne predstavlja veliki problem da dugo funcionišu na dve stolice. Teško ih je razotkriti, a u sve to ulaze iz radoznalosti.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.