HOROSKOP ZA SREDU 11. DECEMBAR! DEVICE flertuju sa nekim iz inostranstva, STRELČEVI započinju vezu sa osobom iz prošlosti!

Izvor: 011vodič.com, 11.Dec.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA SREDU 11. DECEMBAR! DEVICE flertuju sa nekim iz inostranstva, STRELČEVI započinju vezu sa osobom iz prošlosti!

OVAN
LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali partner najverovatnije neće biti. POSAO: Moguće je da ćete danas imati problema sa autoritetom. ZDRAVLJE: Osetljivo.
BIK
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Stabilna ali ne i naročito perspektivna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Slabije.
BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste u svežoj ili nestabilnoj vezi, mogući su problemi. POSAO: Uspešan javni nastup, kao i uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na društvenim mrežama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
RAK
LJUBAV: Partner će biti previše usmeren na posao, karijeru i uspeh da bi mogao da vam se posveti. POSAO: Nejasna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Infekcije.
LAV
LJUBAV: Bićete nezadovoljni jer nećete imati vremena da se posvetite ljubavi. POSAO: Možete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.
DEVICA
LJUBAV: Moguć flert sa nekim iz inostranstva ili ko je na neki način nedostupan. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru poslovnu ponudu. ZDRAVLJE: Alergije.
VAGA
LJUBAV: Doživećete prijatno iznenađenje. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa i kreativnog izražavanja, pogotovo u okviru grupe. ZDRAVLJE: Stabilno.
ŠKORPION
LJUBAV: Kontakt sa osobom koja vam se dopada. Dobićete vest, ili će osećanja biti verbalizovana. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.
STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu sa nekim iz prošlosti. POSAO: Nemojte se zaduživati, inače ćete imati velikih novčanih problema. ZDRAVLJE: Slabije.
JARAC
LJUBAV: Možete imati prilike za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Povoljna finansijska situacija bi mogla da vas previše opusti. ZDRAVLJE: Stabilno.
VODOLIJA
LJUBAV: Može vam se dopasti neko mlađi, ili dve osobe, pa nećete moći da se odlučite. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Promenljivo.
RIBE
LJUBAV: Život vam je trenutno pun događaja. Moguće je da doživite ljubav s nekim ko vam je prijatelj. POSAO: Manji finansijski napredak. ZDRAVLJE: Dobro.

The post HOROSKOP ZA SREDU 11. DECEMBAR! DEVICE flertuju sa nekim iz inostranstva, STRELČEVI započinju vezu sa osobom iz prošlosti! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.