HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. DECEMBAR! BLIZANCI moraju da poprave raspoloženje partneru, ŠKORPIONI rade sa strancima!

Izvor: 011vodič.com, 05.Dec.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. DECEMBAR! BLIZANCI moraju da poprave raspoloženje partneru, ŠKORPIONI rade sa strancima!

OVAN
LJUBAV: Moguć flert. POSAO: Imate utisak da vam okolnosti nisu naklonjene iako dajete sve od sebe, što nije daleko od istine. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.
BIK
LJUBAV: Danas će vas proganjati greške iz prošlosti, ili ćete vi to tako doživeti. POSAO: Bićete opterećeni i nezadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Loše varenje.
BLIZANCI
LJUBAV: Partner će danas biti loše volje i samo ćete vi moći da mu popravite raspoloženje. POSAO: >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Pravni problemi zbog neke blokade. ZDRAVLJE: Solidno.
RAK
LJUBAV: Moraćete da birate između osobe koja vam uliva sigurnost i one koja vas privlači. POSAO: Problemi zbog impulsivnih ulaganja. ZDRAVLJE: Grlobolja.
LAV
LJUBAV: U ovom periodu vam je bitno da je osoba koja je pored vas dinamična i romantična. POSAO: Uspeh ili dobit od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.
DEVICA
LJUBAV: Bez promena. POSAO: Moguće je da ćete poslovati sa inostranstvom, ali to neće ići baš lako, već uz kašnjenja i teškoće. ZDRAVLJE: Nervna napetost.
VAGA
LJUBAV: Više ćete polagati na površne odnose nego na emotivno povezivanje. POSAO: Vi odlično funkcionišete u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.
ŠKORPION
LJUBAV: Mogući su sukobi sa bliskom osobom, pa bi trebalo da budete oprezni u komunikaciji. POSAO: Rad u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Dobro.
STRELAC
LJUBAV: Provešćete divne trenutke sa partnerom, u razgovoru o emocijama i budućnosti. POSAO: Loše ulaganje ili nepažnja u vezi s novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.
JARAC
LJUBAV: Danas ste skloni osamljivanju. POSAO: Uvek imate potrebu da se dokažete, a danas možete dobiti i priliku za to. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.
VODOLIJA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim neće biti šansi da ostvarite nešto dugoročno. POSAO: Odličan period za posao, možete dosta postići. ZDRAVLJE: Slabije.
RIBE
LJUBAV: Okolnosti vam idu naruku. Zbog toga ne morate mnogo da se trudite. POSAO: Karijera će vam malo nazadovati, ili bar stagnirati. ZDRAVLJE: Depresija.

The post HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. DECEMBAR! BLIZANCI moraju da poprave raspoloženje partneru, ŠKORPIONI rade sa strancima! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.