HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. DECEMBAR! LAVOVI dobijaju neobičan poklon, BIKOVI ulaze u partnerski posao

Izvor: 011vodič.com, 12.Dec.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. DECEMBAR! LAVOVI dobijaju neobičan poklon, BIKOVI ulaze u partnerski posao

OVAN
LJUBAV: Na partnera se možete osloniti kao na dobrog prijatelja. POSAO: Nejasna komunikacija sa kolegama, pa su mogući nesporazumi. ZDRAVLJE: Dobro.
BIK
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti pun uspona i padova zbog nesporazuma s partnerom. POSAO: Razmišljaćete o ulasku u partnerski posao. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.
BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete raskinuti vezu ili, ako ste sami, možete naglo ući u novu vezu. POSAO: Možda će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pomoći neko od prijatelja. ZDRAVLJE: Nervna napetost.
RAK
LJUBAV: Naići ćete na neke objektivne prepreke ostvarenju vaših planova. POSAO: Stabilna poslovna situacija vama deluje kao nazadovanje. ZDRAVLJE: Odlično.
LAV
LJUBAV: Možete dobiti neobičan poklon od osobe od koje to ne očekujete. POSAO: Bićete primorani da se više pozabavite administracijom. ZDRAVLJE: Alergija.
DEVICA
LJUBAV: Skloni ste da idealizujete druge i tražite u njima nešto što ne postoji. POSAO: Napredak onima koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.
VAGA
LJUBAV: Možete očekivati iznenađujući, ali pozitivan razvoj događaja. POSAO: Postoji mogućnost da nađete posao u sferi ekonomije. ZDRAVLJE: Dobro.
ŠKORPION
LJUBAV: Kontakt sa nekim ko će vas inspirisati na ljubav. POSAO: Doživećete uspeh ako radite u medijima ili sferi umetnosti. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.
STRELAC
LJUBAV: Izgleda da ćete se zbližiti sa nekim kroz zajednički rad. Ljubav na poslu. POSAO: Vrlo nestabilan period i možda promena karijere. ZDRAVLJE: Upale.
JARAC
LJUBAV: Dobar dan za one koji bi da se vrate staroj ljubavi. POSAO: Ako tražite posao, možete ga naći, posebno ako ste visokostručni. ZDRAVLJE: Promenljivo.
VODOLIJA
LJUBAV: Danas se nećete mnogo baviti ljubavnim životom, ali možete ostvariti nova poznanstva. POSAO: Očekujte poboljšanje. ZDRAVLJE: Solidno.
RIBE
LJUBAV: Iznenadiće vas osećanja koja će se probuditi u odnosu sa nekim ko vam je prijatelj. POSAO: Imaćete nešto manji obim posla. ZDRAVLJE: Dobro.

The post HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. DECEMBAR! LAVOVI dobijaju neobičan poklon, BIKOVI ulaze u partnerski posao appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Horoskop za 12. decembar

Izvor: OkRadio.rs, 12.Dec.2019

Pred vama je horoskop za četvrtak 12. decembar. Sa srećom. Ovan Imate dosta energije. Bavite se sportom danas, budite fizički aktivni. Moguća je glavobolja. Bik Nemate dovoljno energije. Potrudite se da se fokusirate na sebe. Nemojte previše da brinete o budućnosti, nego se fokusirajte...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.