Izvor: Piplmetar.rs, 20.Mar.2024, 08:31

Dnevni horoskop za sredu 20. mart! Ovnovima poznanstvo sa starijom osobom, a ovaj znak se zaljubljuje u prijatelja

Bliži se pomračenje punog Meseca u Vagi, a pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan. Saznajte šta su vam zvezde priredile za danas. OVAN LJUBAV: U vaš život može ući neko ko je dosta stariji ili će vam sudbina nametnuti nekoga ko nije u vašoj ligi. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito niskom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.
BIK LJUBAV: Teško vam je da ostvarite harmoniju kada ima tako malo prilika za zajedničko uživanje. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i marketingom. ZDRAVLJE: Promenljivo.
Foto: Shutterstock
  BLIZANCI LJUBAV: Želite da ostavite dobar utisak, a vaša trenutna duhovitost i komunikativnost će vam to omogućiti. POSAO: Bićete u limbu, ništa posebno...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Pomraćenje meseca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.