Dnevni horoskop za ponedeljak, 13. mart!

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za ponedeljak, 13. mart!

Bikovi dobijaju veliki novac, Ribe su u finansijskom haosu, a Device odolevaju provokacijama...

Ovan (21. mart – 20. april) Posao: Razmislite o nekom partnerstvu ili barem o povremenoj saradnji sa jednim Bikom. Ljubav: Ako ste slobodni, zabavljajte se i uživajte u neobaveznom flertu. Ovnovi koji su u vezi imaju prevelika očekivanja od voljene osobe. Zdravlje: Prehlada i drastičan pad imuniteta.

Bik (21. april – 20. maj) Posao: Idealan radni dan za sve Bikove. Iznenadni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << novčani dobitak. Ljubav: Bez obzira na status, spremni ste na radikalne promene na ljubavnom planu. Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci (21. maj – 20. jun) Posao: Nemojte se prihvatati posla koji je u startu osuđen na propast. Ljubav: Ako ste slobodni, pustite nove ljude u vaš život. Ljubav će se desiti kada to najmanje očekujete. Pripadnici znaka koji su u braku, trebalo bi da više komuniciraju sa partnerom. Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

Rak (21. jun – 22. jul) Posao: Ne polažete velike nade u jedan posao, ali prijatno ćete se iznenaditi. Ljubav: Ako ste u vezi, poradite na odnosu na svim poljima. Slobodni pripadnici znaka imaju velika očekivanja od jedne osobe, strpite se! Zdravlje: Potrebno vam je da se vratite svojim hobijima.

Lav (23. jul – 22. avgust) Posao: Izazovi koji su pred vama, samo su nova šansa da budete još bolji. Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogli bi da posvete više vremena voljenoj osobi. Slobodni Lavovi uživaju u društvu prijatelja i porodice. Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica (23. avgust – 22. septembar) Posao: Naporan dan, pun izazova i strepnji. Nemojte padati na provokacije. Ljubav: Harmonični odnosi u vezi su upravo ono što će vam vratiti energetski balans. Slobodne Device previše pažnje poklanjaju osobi koja to ne zaslužuje. Zdravlje: Potrebno je da manje jedete, a više trenirate. Rezultati neće izostati!

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Posao: Napravite konkretan plan svih radnih obaveza, videćete uspeh vam je zagarantovan! Ljubav: Ako ste slobodni, idealan je momenat da izađete sa osobom kojoj se godinama sviđate. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da više razgovaraju sa voljenom osobom. Zdravlje: Nalazite se pod velikim stresom.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar) Posao: Niste zadovoljni razvojem situacije na poslu, kao da tapkate u mestu. Ljubav: Imate kvalitetnu osobu pored sebe, ali vama nedostaje malo strpljenja u komunikaciji. Slobodne Škorpije priželjkuju strasnu avanturu sa osobom iz radnog okruženja. Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.

Strelac (23. novembar – 21. decembar) Posao: Očekujete veliki novac ili vraćanje starog duga. Danas uživate u plodovima svog rada. Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da pronađu način da poprave komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, otvorite se za nova poznanstva. Zdravlje: Odlično se osećate.

Jarac (22. decembar – 19. januar) Posao: Previše obaveza uzimate na sebe, sada biste najradije pobegli od tolike odgovornosti. Ljubav: Ako ste u vezi , sada je idealan period za pravljenje dugoročniji planova sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka izlaze sa društvom. Zdravlje: Napravite manje izmene u ishrani. Izbacite gazirane sokove.

Vodolija (20. januar – 19. februar) Posao: Povoljan dan za sve umetnike i ljude koji se bave privatnim biznisom. Neplanirani novac! Ljubav: Pripadnici znaka koji su u braku bi trebalo da planiraju romantično putovanje. Ako ste slobodni, ovaj mesec je idealan za početak ljubavne veze. Zdravlje: Dobro se osećate

Ribe (20. februar – 20. mart) Posao: Zbog loše finansijske situacije, nezadovoljni ste i nemate dovoljno motivacije za radom. Ljubav: Ribe u braku uživaju u harmoničnim odnosima. Pripadnici znaka koji su slobodni ne bi trebalo da započinju vezu sa osobom prema kojoj ne gaje velike emocije. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Ribe

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedeljni horoskop

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2017

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 11. do 17. marta 2017. godine...OVAN (21. 3. - 20. 4.)..POSAO: Oko vas su saradnici koji vam uporno sugerišu šta i kako treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.