Dnevni horoskop za četvrtak, 23. februar!

Izvor: BKTV News, 23.Feb.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za četvrtak, 23. februar!

Pogledajte šta su vsm zvezde isplanirale ovog četvrtka...

OVAN Dobićete podršku koja će vam rešiti probleme na poslu. Voljena osoba želi da vam priredi romantično veče. Osećate se sigurno i voljeno. Slobodni Ovnovi uživaju u društvu Vodolije. Zamor krajem dana.

BIK Danas su odnosi na poslu više nego zadovoljavajući. Osećate polet i nalet pozitivne energije ovog sunčanog dana. Smanjite unos hrane.

BLIZANCI Danas nikako nećete moći da se dogovorite >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa saradnicima. Moguće su birokratske greške. Problemi u komunikaciji sa partnerom. Privlači vas jedan Rak. Bolovi u zglobovima.

RAK Danas je idealan dan za važne poslovne odluke. Slobodni Rakovi su neraspoloženi što nikoga zanimljivog nema na vidiku. Zauzeti Rakovi osećaju da im veza stagnira. Nervoza uzrokovana glavoboljom.

LAV Danas pravite kompromise koje ne biste ni u ludilu. Imate podršku jedne osobe na poslu. Drugu, manje stresnu polovinu dana provodite sa voljenom osobom. Pripazite na krvni pritisak.

DEVICA Danas ćete sve poslove odrađivati sa pola snage. Provokacije od strane jednog Strelca. Zauzete Device uživaju u krugu prijatelja i porodice. Očekujte novo poznanstvo do kraja nedelje. Nervoza i umor.

VAGA Idealan radni dan za sve Vage. Očekujte manji novčani dobitak ili da će vam neko vratiti stari dug. Razmišljate o odmoru sa bliskom osobom. Slobodne Vage moraju da pričekaju povoljnije aspekte na ljubavnom planu. Bolovi u stomaku.

ŠKORPIJA Manje prepreke i nerazumevanje zbog loše komunikacije. Nemojte da dozvolite da vas manipulišu. Odnos sa partnerom, ispunjen je ljubavlju i pažnjom. Slobodne Škorpije iz čiste dosade prihvataju udvaranje jedne osobe. Nesanica i umor.

STRELAC Povoljan dan na poslu, manji ali iščekivani izdaci. Slobodni Strelčevi razmišljaju o obnavljanju stare veze. Na ljubavnom planu za sada je stabilno, al i se spremite.za buran mart. Dobro se osećate.

JARAC Potrošićete veću sumu novca, nego što ste planirali. Tajno se gledate ili dopisujete sa nekim. To nije dobro, posebno ako ste zauzeti ili u braku. Nagli pad imuniteta.

VODOLIJA Danas izbegavajte situacije u kojima možete lako da padnete u afektivna stanja. Nezainteresovani ste za bilo kakva ljubavna dešavanja. Dobro se osećate, ali bi ipak valjalo da se malo družite.

RIBE Na poslu osećate monotoniju iz koje vam je sada teško da izađete. Manji novčani dobitak. Napokon se sastajete sa osobom koja vam se dugo vremena sviđa. Zauzete Ribe su već osvojene i srećne su u vezi. Osećate snažan nalet pozitivne energije.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.