Dnevni horoskop za 9. 2. 2015.

Izvor: 011vodič.com, 09.Feb.2015, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 9. 2. 2015.

Dnevni horoskop za 9. 2. 2015.
Ovan
Danas bi trebalo da se okrenete putovanjima, zabavi i opuštanju. Nije dan za praktične stvari. Dobro ste raspoloženi za razliku od prethodnih dana. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je Ovan?)
Bik
Potrudite se da udovoljite partneru. Gledajte da se ne nervirate ako nije sve onako kako ste zamislili. Usredsredite se na druge ljude i kako se ponašaju, jer je to važnije nego ono što kažu. Budite prijatniji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prema drugima. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je BIk?)
Blizanci
Problemi na poslu su mogući ako ulazite u sukob sa saradnicima. Najbitnije je da ne uključujete osećanja u posao, bar ne danas. Neka ženska osoba Vas može iznervirati, ali ignorišite ako možete. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je Blizanac?)
Rak
Strastveni ste danas. Osetljivi ste. Pokušajte da dan provedete sa partnerom, sa dragim ljudima. Nemojte raditi ništa novo. Gledajte da se okrenete zabavi, ali što se tiče posla, odradite samo šta morate. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je Rak?)
Lav
Mogući su problemi u kući. Izađite, prošetajte, ne pravite veće probleme i ne raspravljajte se sa ukućanima. Ne osećate se dobro, ali za dva dana ćete biti bolje. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – Ko je Lav?)
Devica
Jako ste komunikativni i dobro raspoloženi. Ide Vam sve od ruke, mada Vas drugi ometaju. Gledajte svoja posla i nećete pokvariti sebi dan.
Vaga
Možete priuštiti sebi neka sitna zadovoljstva, slatkiše, neki komad odeće, kozmetiku. To će Vas oraspoložiti. Spremite večeru ili ručak za partnera ili popijte kafu sa prijateljem.
Škorpija
Napetost raste. Najbolje bi bilo da odete do frizera, na masažu, da se bavite više sobom, da biste se osećali bolje. Ovaj dan nije za neke druge aktivnosti.
Strelac
Naspavajte se i odmorite se. Nemate dovoljno energije da biste sve radili kako treba, ali dajte sve od sebe. Pokušavate svima da udovoljite, ali je to ponekad nemoguće.
Jarac
Družite se više sa prijateljima. Imajte u vidu da ćete možda od njih čuti i neke vesti ili stavove koji Vam se ne dopadaju. Danas nikako nije dan za rasprave, jer svi mogu sve shvatiti pogrešno. Budite staloženi.
Vodolija
Jako ste napeti na poslu, ne radi Vam se. Nemojte pokazivati svoje raspoloženje drugima nego se usredsredite na ono što je bitno. Nadređeni će biti zahtevan prema Vama, pa se potrudite da opravdate poverenje.
Ribe
Niste dobro raspoloženi danas. Imate dosta obaveza, pa prosto ne znate odakle da krenete. Zamolite nekog za pomoć, izaći će Vam u susret. Moguć kraći put.
The post Dnevni horoskop za 9. 2. 2015. appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.