Izvor: Luftika.rs, 07.Jan.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 8. januar 2018. godine

Rak okrenut porodici, Lav se snalazi u ulozi menadžera, Vaga nema vremena za ljubav, dok Škorpija gubi kontrolu nad svim segmentima. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.01.2018. godine.
OVAN Posao Ovaj put ste malo više izbirljivi po pitanju ponuda koje ćete imat. Niste sigurni baš šta inače želite ali nije na odmet i da se dobro informišete u vezi cele postavke po vama možda nekog problema ali zasigurno nije toliko loše kao što ste vi zamislili.
Ljubav Nemate veliki problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << što se emocija tiče jer ste neko ko ume izuzetno dobro da proceni celu situaciju u vezi sa osobom koja vam se dopada. Oni zauzeti su u prilici da zadrže partnera i učvrste vezu.
Zdravlje Moguće da ćete imati povremeno lupanje srca.
Koji horoskopski znaci su najbolji za brak
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.