Izvor: Luftika.rs, 06.Feb.2023, 14:17

Dnevni horoskop za 7. februr 2023. godine

Ovan uživa, novac za Bika, Blizanci dobro, prenaglašeno emotivni Rakovi, Lav usamljen, Device razočarane, Vaga neodlučna, Škorpija u poslu, dinamičan dan za Strelca, ozbiljna veza za Jarca, Vodolija upoznaje nove ljude, a Ribe moraju da se čuvaju pada. Ovo je današnji dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine.
OVAN Posao Ukoliko imate putovanje, kontakt sa osobama iz znaka Bik i Vaga, doneće uspeh posebno ako su vezani za inostranstvo.
Ljubav Ovnovi koji su slobodni poželeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite.
Zdravlje Razmišljate o poseti lekara tokom nedelje, čisto preventivno.
Vodoliju, Lava i Strelca svi žele u društvu i svi padaju na njihov šarm

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Posao u inostranstvu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2023, 10:22

LAV Danas se osećate posebno energično i puni ste elana. Imate velike planove i hrabro radite na njihovom ostvarenju. Mogući su troškovi u kući, verovatno ćete biti prinuđeni da zamenite dotrajali kućni aparat. Potrebna vam je pauza od partnera, opteretio vas je svojim "dramama". Čuvajte se...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.