Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2024, 14:39

Dnevni horoskop za 6. januar 2024. godine

Devici važno poverenje, Vaga putuje, a Bik dobija pomoć od Raka ili Device. S druge strane, Strelac ima dobru komunikaciju danas, a Ovan ima dobar dan za novac. Ovo je današnji dnevni horoskop za 06. januar 2024. godine.
OVAN Posao Dobar dan za novac. Danas je bolja atmosera, pomoć stiže preko osobe koja vam je prijatelj.
Ljubav Emotivno imate želju da što više vremena provedete sa porodicom. Možda će partner nastojati da vam pomogne u tome da se oslobodite nekih svojih strahova koje vučete od ranije.
Zdravlje Kolena osetljiva.
Kako horoskopski znaci privlače nesreću, besparicu i ljubavne neuspehe

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 6. januar

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jan.2024, 10:28

Vagama sledi ključna promena, Strelac da popusti u ljubavi, Vodoliji će trebati hrabrost, a vama? OVAN   Dnevni horoskop za 6. januar 2024. godine kaže da vas danas sreća čeka u krugu porodice. Provedite ovaj dan sa najmilijima, napunićete se dobrom energijom. U ljubavi, danas se potrudite...

Nastavak na OkRadio.rs...

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2024. godine

Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2024

Ulazimo polako u drugu polovinu januara 2024. i vreme je za novi nedeljni horoskop.. Ova nedelja će doneti stabilnost nakon turbulentnog perioda koji je iza nas. Ako neke stvari ne budu išle, onda im jednostavno nije vreme, ostavite zasad po strani.. Ovaj mir će potrajati do kraja nedelje, kada se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.