Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2022, 13:57

Dnevni horoskop za 6. januar 2022. godine

Devici važno poverenje, Vaga putuje, a Bik dobija pomoć od Raka ili Device. S druge strane, Strelac ima dobru komunikaciju danas, a Ovan ima dobar dan za novac. Ovo je današnji dnevni horoskop za 06. januar 2022. godine.
OVAN Posao Dobar dan za novac. Danas je bolja atmosera, pomoć stiže preko osobe koja vam je prijatelj.
Ljubav Emotivno imate želju da što više vremena provedete sa porodicom. Možda će partner nastojati da vam pomogne u tome da se oslobodite nekih svojih strahova koje vučete od ranije.
Zdravlje Kolena osetljiva.
Indijski horoskop otkriva da će Bik, Blizanci i Vaga biti najuspešniji u 2022. godini

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JANUAR

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Jan.2022, 09:02

Vaga uspešna u ljubavi, Bik uspešan u poslu, Devica zadovoljna, Blizanci opsednuti sobom. OVAN. Posao: Očekivano je da budete efikasni i da odgovorite bezmalo na sve postavljene profesionalne zadatke danas.. Ljubav: Nema potrebe da na polju ljubavnih odnosa bilo šta menjate, jer vas očekuje sjano...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.