Dnevni horoskop za 6. april 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 6. april 2016. godine

Ovan nemaran, Bik pun samopouzdanja, Blizanci dobro sarađuju sa Škorpijom, Rak ostavlja odličan utisak, Lav srećan u ljubavi, Devica vredna, Vaga teško napreduje, Strelac usporen, Jarac rigidan, Vodolija dekoncentrisana, a Ribe u spletkama. Ovo je današnji horoskop za 06.04.2016. godine.
OVAN Posao: Nemarni ste, kada su sitnice u pitanju. Možete imati povremeno problem, papirološke prirode. neko bi mogao da vam pomogne, ali vi ne želite da imate asistenta. Smatrate da sve možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sami da rešite bez većih problema. Situacija u kojoj ste trenutno je ipak prolaznog karaktera. Ne morate da se isuviše angažujete.
Ljubav: Neko nov vam se pojavljuje na polju ljubavi. Ne morate da se isuviše opterećujete ovom temom, jer nešto tek treba da vam se desi u pravom smislu. Za sada još uvek tapkate u mestu.
Zdravlje: Solidno.
BIK Posao: Otvoreno polje inostranstva je nešto što vam podiže samopouzdanje. Pokušavate da se domognete jače pozicije i naravno u tome uspevate bez problema. Ne morate isuviše da se angažujete na nekim segmentima koji su isuviše komplikovani.
Ljubav: Partner od ranije se pojavljuje i pravi pomalo loš imidž. Ne morate da se dvoumite oko trenutne situacije jer jasno ne želite da prolazite kroz sličnu situaciju drugi put.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI Posao: Otvorene simpatije prema osobi koja vam mnogo više znači na polju finansija nego inače. Moraćete da se dogovarate sa jednom Škorpijom kada su u pitanju novi poslovni aranžmani. Imaćete mnogo sreće i bez većeg napora ovaj put.
Ljubav: Volite strastvene partnere i ne možete da zaboravite situaciju, koju ste imali pre neki dan. Na vas je jedna osoba ostavila jak utisak što se emocija tiče. Bićete pomalo suzdržani, ali ne i previše.
Zdravlje: Imate problem sa disajnim organima.
RAK Posao: Pokušavate da ostavite odličan utisak na svoje saradnike ma koliko vam to teško bilo. Imate i novu poslovnu šansu, koju ovaj put nećete propustiti. Podstiče vas novi cilj a to je nešto sasvim novo u vašem ličnom poslovnom portfoliju. Ne morate mnogo sredstava da ulažete, jer je sve pod kontrolom.
Ljubav: Vaša priroda ne dopušta povremene izlive besa, kada su u pitanju ljubomorne scene od strane vašeg partnera. Nemate nameru da se ustručavate kada su ljubavne priče u pitanju.
Zdravlje: Stomak vam je osetljiv.
Idi na sledeću stranu >  

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 5. 4. 2016.

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Apr.2016

Saznajte šta vam zvijezde savjetuju za utorak, 5. april.. Ovan I sami ste svjesni da je u velikoj žurbi itekako moguće napraviti greške, a ovaj dan je izgleda kao stvoren za njih. Znam da hitate da sve završite, ali makar provjerite dva puta da li je ono što ste obavili dobro i ispravno. Nećete...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.