Dnevni horoskop za 5. januar: Trigon Meseca i Saturna će otežati držanje emocija pod kontrolom

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jan.2024, 05:35

Dnevni horoskop za 5. januar: Trigon Meseca i Saturna će otežati držanje emocija pod kontrolom

Dnevni horoskop za 5. januar donosi trigon Meseca u Škorpiji i Saturna. Ponekad je teško zadržati impulsivne reakcije, ali je bolje neke emocije sačuvati od tuđih očiju.
Ovan Iako ćete imati veliku želju za bliskošću, današnji trigon će vam verovatnije doneti toksičan odnos progonitelja i žrtve. U jednom momentu uživate u intenzivnom povezivanju, a u drugom tražite najbliži izlat. Horoskop preporučuje da pokušate ograničite interakcije sa ovom osobom na određeno vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Bik Ponekad vaš znak ume da bude postavljen tako sa željom da kontroliše tempo veze i da manipuliše do željenog cilja. Međutim, verovatno ste do sada na teži način naučili da to baš i nije tako moguće kako ste zamislili. Ukoliko ne budete ovaj nagon držali pod kontrolom. možda ćete se otuđiti od osobe koja vam znači.
Dnevni horoskop za 5. januar: Blizanci Radoznalost Blizanaca je nemoguće zaustaviti. Međutim, sada biste mogli malo da usporite. Možda ćete uspeti da prevarite mozak tako što ćete isključiti podsetnike u aplikacijama ili staviti telefon na silent mode. Ukoliko imate strašnu ideju koju morate da podelite sa nekim, recite je najrazumnijoj odobi koja je u vašoj blizini.
Rak Kada se nekom emocionalno posvetite, to ume da bude zastrašujuće za vas. Međutim, ponekad je odnos vredan rizika, tako da ne odustajte od onoga što želite. Ne možete sprečiti gubitak tako što ćete brinuti o tome. Život je ispunjeniji kada sledite svoje srce umesto da živite u strahu.
Lav Držanje emocija pod kontrolom danas neće biti jednostavno. Kao da će se svi truditi da vas isprovociraju i sa najmanjim sitnicama, tako da će samokontrola biti neophodna. Umesto šti očekujete da vam drugi čitaju misli, pokušajte da izrazite to što osećate. Sve dok svoje misli ne izražavate u vidu zahteva, velike su šanse da ćete naići na razumevanje.
Devica Nemojte podleći pod spoljašnji pritisak kako biste se ubrzali. Današnje nebo podržava vas spori i stabilni ritam, kao i vašu potrebu da još jednom pređete preko važnih detalja. I sami znati koliko su sitnice važne. Sve čemu treba više pažnje, ne bojte se da im je posvetite. Saturn je na vašoj strani.
Dnevni horoskop za 5. januar: Vaga Iako čeznete za tim da vas neko obori sa nogom, morate biti pažljivi jer je upravo to ono šzo bi moglo da se desi. Koliko god je taj osećaj fantastičan, on nosi sa sobom i maglovitu zaljubljenost koji pomućuje razum. Zbog toga bi bilo bolje da malo usporite stvari i da prihvatite umereniji pristup.
Škorpija Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Mesec je u vašem znaku čineći vas svesnijim šta treba da tražite od ljudi. Međutim, to ne znači da treba da iskorišćavate druge ljude. Naravno, drugi su svesni da ste bili tu za njih i rado će vam uzvratiti tu uslugu. Ali to ne znači da treba da uzimate i više nego što ste pružili.
Strelac Da li imate osećaj kao da jako prijateljstvo iščezava? Umesto da pokušavate da na silu zadržite tu osobu, pokušajte da malo olabavite stisak. Ponekad je osobi samo potrebno više prostora. Napravite korak unazad i opustite se. Ako pokažete sposobnost da date prostora, drugi će to ceniti.
Jarac Da li ste vi i vaš tim na istoj talasnoj dužini, Jarčevi?  Možda ne vidite vaš odnos sa prijateljima na isti način kao i oni. Moglo bi biti opasno pominjati osetljive teme. Ne možete očekivati da će se svi slagati sa vama od samog početka. Diskusija i razmena mišljenja može biti jednako korisna.
Dnevni horoskop za 5. januar: Vodolija Veoma ste blizu ostvarenja svog cilja. Međutim, pobeda neće biti ni približno slatka ako odgurnete ljude koji su vam potrebni nakon što ostvarite uspeh. Bolje je da malo usporite pre nego što izgubite važne ljude oko sebe. Čak i ako morate stići do cilja u kratkom roku, pobrinite se da to učinite uz važne ljude.
Ribe Sklonost izbegavanju sukoba da bi se očuvao mir bi mogla da se pojavi danas. Možda je lakše ostati pozitivan nego ukazivati ljudima na njihove greške. Međutim, ovo bi moglo da vas natera da zanemarite neke od svojih vrednosti ili da potisnete svoju istinu. Ako niste u mogućnosti da se suočite sa problemom, onda je najbolje da odustanete od bilo kakvih radnji pre nego što se rešenje pojavi.
Maryviolet/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.