Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2024, 14:23

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine

Devica se okreće Jarcu, Vaga ima dovoljno strpljenja, a Bik se uzalud nervira. S druge strane, Strelac nervozan, a Ovan ima dosta toga da reši. Ovo je današnji dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine.
OVAN Posao Potrebno je puno toga da razrešite. Tražili ste nečiju pomoć, a taj ne samo da ne pomaže već čini kontra usluge.
Ljubav Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra, jer daje partnera koji zna da bude dosta samoživ i težak za komunikaciju.
Zdravlje Napor na poslu.
Ova 4 znaka Zodijaka nisu najsrećniji izbor za vezu, za njih vam trebaju čelični živci

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 5. januar

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jan.2024, 10:15

Blizanci u riziku, Lavovima stiže novac, Jarčeve očekuje afera, a vas? OVAN   Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine savetuje da završite obaveze koje imate kako biste uživali u vikednu. Ukućanima biće potrebna vaša pomoć. Budite spremnni da zasučete rukave. Imate punu podršku partnera,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.