Dnevni horoskop za 5. Jul 2019.godine

Izvor: Press, 05.Jul.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 5. Jul 2019.godine

Vodolije, posebne ste
Foto: Profimedia
OVAN 21. III - 20. IV
Na poslu ste i dalje efikasni i kreativni i povremeno previše brzi. Brzo ne znači uvek i kvalitetno, zato pripazite na detalje. Čuvajte sve privatne i poslovne tajne koje čujete. Ključ vašeg opstanka leži u diskreciji. Porodična situacija biće izazovna.
BIK 21. IV - >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 21. V
Stare ljubavi žive u prošlosti, neka tako i ostane. Mogu da izazovu niz problema. Mnogo ćete razmišljati o svojim osećanjima, ali nemojte činiti ništa. Preispitivanje će doneti unutrašnji mir i tišinu.
BLIZANCI 22. V - 22. VI
Imate velike planove u vezi sa finansijama i nekretninama, ali jednako velike izazove koji vas čekaju u njihovoj realizaciji. Ponekad vam se zavrti u glavi od komplikovane kombinatorike i nepredviđenih troškova.
RAK 23. VI - 23. VII
U poslu dajete sve od sebe i svesni ste svojih sposobnosti. Kada primetite povećanu pažnju nadređenih, postaćete nervozni i počećete da preispitujete svaki potez. Ne bojte se zakulisnih igara, vaše sposobnosti su pod lupom, sprema se napredak.
LAV 24. VII - 23. VIII
Puni ste energije, duhoviti i šarmantni, na prvi pogled bezbrižni. Unutar sebe čuvate tajnu velikih duhovnih preispitivanja i postavljate sebi sudbinska pitanja. Niste još spremni za odgovore i vešto ćete izbegavati ljude.
DEVICA 24. VIII - 23. IX
Finansije vas ne maze već neko vreme i samo gvozdena disciplina jedne Device može stati tome na kraj. Nemilosrdno ćete smanjivati troškove, a usput i neke sitne užitke. Emotivna situacija je nesigurna i bez jasnih rešenja. Ništa ne traje zauvek.
VAGA 24. IX - 23. X
Okruženi ste dragim ljudima, pozitivnom energijom i brilijantnim idejama. Odgovaraju vam druženja, razmene mišljenja. Osećaćete kako vam se vraća snaga i stabilnost, a poslovne izazove ćete rešavati bez uzbuđenja i nesigurnosti. Mirna vam je duša.
ŠKORPIJA 24. X - 22. XI
Vaš ego će se kupati u potvrdi vaše snage i kreativnosti, ali pravo zadovoljstvo osetićete kada svoje moći iskoristite za opšte dobro. Bićete fantastičan i velikodušan saradnik. Izvlačićete najbolje iz ljudi, pokrenućete timski rad.
STRELAC 23. XI - 21. XII
Razmislite šta želite i kako ćete to da kalkulišete na pravi način. Ljubav vam se smeši iz neposredne blizine, zato nemojte da tumarate kako biste videli nudi li vam se nešto bolje. Dan ćete provesti u planiranju.
JARAC 22. XII - 20. I
Ono što sad odlučite da postignete, zaista će se i dogoditi uz vaš divovski trud. Razumevanje koju vam pružaju najbliži biće vaša snaga u predstojećim izazovima. Nećete se pomaći sa mrtve tačke dok ne potražite sebi slične.
VODOLIJA 21. I - 19. II
Izbrusite svoje društvene veštine i krenite u traženje kompatabilnog tima. U ljubavi je potraga izazovnija i traži od vas suptilnost i intuiciju. Odbacite depresivne misli, vaš šarm će isplivati na površinu. Vi ste posebni!
RIBE 20. II - 20. III
Poslovna zbivanja su uglavnom pozitivna, a bila bi još bolja da nema vašeg brzopletog jezika. Promene raspoloženja mogu vam samo odmoći u rešavanju gorućih problema. Ceo dan borićete se sa svojim pristupima životu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.