Izvor: Luftika.rs, 30.Dec.2023, 11:35

Dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine

Poslednjeg dana ove godine, Devica konačno može da pusti nekog u svoj emotivni život, Strelac na korak do sna, Vodolija u raskoraku, a Vaga između razboritosti i kukavičluka.
Ovo je dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine.
OVAN Posao: Imaćete malo lošije aspekte na polju finansija pa se savetuje da dobro razmislite o svojim potezima na polju finansija kako bi kasnije uspeli da ubirete plodove svog rada.
Ovaj put vam može neko od roditelja biti od finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pomoći i ovo naročito važi za mlađe osobe.
Ljubav: Imaćete udvarača na sve strane ali ćete ostati ipak sami jer ste u nekom svom svetu. Ovaj put ne glumite već jednostavno želite da se osamite.
Zdravlje: Relativno dobro.
Bik, Rak i Ribe rađaju se sa dušom anđela i njihova misija je da svet učine boljim


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.