Izvor: Piplmetar.rs, 30.Avg.2023, 03:51

Dnevni horoskop za 30. avgust 2023: U susret punom Mesecu

Dnevni horoskop za 30. avgust 2023. godine biće obeležen vibracijama nadolazećeg punog Meseca. Moraćete da se suočite sa svim od čega ste bežali.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2023: Šta nas očekuje Ovan Danas su vaša osećanja duboka i jaka. Pošto pun Mesec aktivira vašu dvanaestu kuću introspekcije i intuicije, možda ćete imati neka iznenadna otkrića o najbližim ljudima u vašem životu. Vezama koje (realno) više nisu održive i o tome kako biste konačno mogli napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ili promeniti kontraproduktivnu naviku. Ali ne pokušavajte da se prisilite na bilo šta. Samo nastavite da to osvešćujete i možda ćete prirodno početi da menjate svoje ponašanje.
Bik Kada ste poslednji put dali do znanja neverovatnim ljudima u vašem životu koliko ih cenite? Danas je zapravo savršen dan za to, zahvaljujući retkom plavom Mesecu – koji osvetljava vašu jedanaestu kuću prijatelja i platonskih partnera. Pozovite ih na večeru ili im poklonite nešto lepo. Mali, ali iskreni gestovi mnogo će im značiti.
Blizanci Današnji ubrzani i otkrivajući pun plavi Mesec u vašoj desetoj kući uspeha u karijeri nudi jasno osvetljen put ka vrhu. Ovo je jedan od najboljih dana, koji započinje jednu od najuzbudljivijih dve nedelje vaše profesionalne godine! Izvodili ste nadljudski podvig, a sada ste spremni da preuzmete nagaradu (pozamašnu). Za vas je u ovom momentu samo nebo granica.
Rak Bez obzira na to da li ćete uspeti da u potpunosti iskoristite prednosti jedinog ovogodišnjeg punog plavog Meseca u svojoj devetoj kući putovanja, avanture i istraživanja, nema razloga da ne iskoristite ove vibracije. Možete se prijaviti za impresivan kurs jezika ili naprednu radionicu kuvanja. Neki Rakovi će možda konačno biti spremni da ga podučavaju! Ključ je da izađete iz vaše zone udobnosti.
Lav To je vrsta dana bez ograničenja, barem u odeljenju „zavođenja i intimnosti“, dok godišnji pun Mesec u Ribama osvetljava vašu osmu kuću seksa, zajedničkih resursa i spajanja. I pošto je to redak plavi Mesec, razmislite o tome da uradite nešto neobično (u krevetu). Tek započete veze biće veoma strastvene, a ako ste duže zajedno vreme je za prosidbu ili venčanje.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2023: Devica Dva je definitivno vaš srećan broj od danas i tokom naredne dve nedelje! Jedini pun Mesec u Ribama u godini daje snagu vašoj sedmoj kući posvećenog partnerstva. I pošto je to redak plavi Mesec, mogli biste da uradite nešto neobično za svog partnera. Ako ste trenutno slobodni, ovo bi bio odličan trenutak da smislite novu strategiju za upoznavanje ljudi na vašoj talasnoj dužini. I obećate da ćete biti MALO manje nervozni.
Vaga Ako ranije niste bili motivisani da dovedete svoju kuću u red, možda jeste sada! Pun Mesec vas poziva da se rešite štetnih navika i inspiriše vas da se zdravije hranite i svakodnevno vežbate. Ipak, nemojte postavljati nerealne ciljeve. Sporo i postojano je ono što će pobediti u ovoj trci. Ipak, ovo je redak plavi Mesec, pa pokušajte da kreairate jelovnik i vežbe koje vas inspirišu u novom pravcu.
Škorpija Danas pun Mesec u Ribama osvetljava vašu petu kuću zabave, razigranosti i zadovoljstva. Ovo je redak plavi Mesec i osnažujuća šansa da impresionirate nekoga čiju pažnju pokušavate da privučete. Bilo da je to uticajni izvršni direktor ili potencijalni partner. Posebno ako uključite svoj čuveni šarm. Tokom naredne dve nedelje, vaš sjajni i kreativni duh je u velikoj brzini, pa hrabro zakoračite u nešto novo.
Strelac Pun Mesec u Ribama obasjava vašu četvrtu kuću doma, porodice i temelja, inspirišući vas da učvrstite sve što je klimavo (ali važno) u tim oblastima. Očistite višemesečnu papirologiju, pozabavite se plakarima i fiokama i bilo kojim drugim održavanjem. Drugi će iskoristiti retku energiju ovog plavog Meseca da bi preuredili stan ili se preselili na novu adresu. Sledeće dve nedelje su idealne za kvalitetno provođenje vremena sa svojim užim krugom.
Jarac Ako ste pokušavali sami da rešite sve probleme, vreme je da se oslonite na prijatelje i kolege, jer pun Mesec obasjava vašu treću kuću prijatelja i zajednice. Čak i ako nije potrebno više glava da bi se vaša velika ideja pokrenula, mnogo je bolje da se udružite nego da delate sami.  Raširite krila i iskoristite odlične vibracije u naredne dve nedelje.
Vodolija Vreme je da počnete da štedite novac za neko lepo putovanje ili zimski odmor. Pošto Ribe vladaju vašom drugom kućom finansija i sigurnosti, pun Mesec u ovom znaku pomoći će vam da uvidite gde novac odlazi i da to rešite. A pošto je to redak plavi Mesec, možete sasvim iznenata otkriti neočekivani izvor prihoda. Kada ste u nedoumici, sledite najjednostavniju maksimu: Uštedite više, trošite manje.
Ribe Srećan kosmički rođendan! Danas je jedini pun Mesec u Ribama u godini, a pošto on sleće u vašu prvu kuću vreme je da poradite na svom imidžu. Ovo je takođe plavi Mesec, retki drugi pun Mesec u jednom mesecu. Priuštite sebi nešto lepo: spa tretman, masažu, kupku, šampanjac… Ponašajte se kao da vam je stvarno rođendan. Ne zaboravite – srećan čovek sreću stvara.
Astro i horoskopski sadržaji koja pruža www.lepotaizdravlje.rs ne predstavljaju, ne zamenjuju i ne bi trebalo da se tumače kao finansijski, pravni, medicinski, psihijatrijski, psihološki ili bilo koji drugi tip stručnih saveta o bilo kojoj temi. Ako vam je potreban takav savet, obratite se licenciranom stručnjaku. www.lepotaizdravlje.rs  nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu usled bilo kakvih radnji koje je posetliac sajta preduzeo nakon čitanja astro ili horoskopskog sadržaja.

Kako zavode vatreni znaci: I odlepršaju pre svitanja…
deniskomarov/gettyimages.co.uk


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.