Dnevni horoskop za 29. novembar 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 29.Nov.2020, 01:00

Dnevni horoskop za 29. novembar 2020. godine

Ovan – horoskop za 29.novembar Niste raspoloženi da radite tuđe radne zadatke a znate da vas to čeka danas na poslu i zato bi želeli da ovaj dan jednostavno preskočite. Budite ono što jeste pa ćete se dopasti osobama suprotnog pola, ne pretvarajte se da ste neko drugi. Bik – horoskop za 29.novembar Osećate entuzijazam i poletnost u ranim jutarnjim časovima ali će vam energija splasnuti kako vreme bude odmicalo. Blizanci – horoskop za 29.novembar Nemojte dozvoliti da vas drugi iskorišćavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << samo zato ako znaju da ste željni da pomognete svakome kome je pomoć potrebna. Iz daljine vas neko posmatra ali ne zna kako da vam priđe. Držite oči širom otvorene i primetićete tu osobu. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 29. novembar 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 29. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 29.Nov.2020

Pred vama je horoskop za nedelju 29. novembar. Sa srećom. Ovan Ne preuzimajte na sebe veliki zalogaj. Na taj način ćete površno da odradite obaveze. Dobićete dobre vesti koje odavno očekujete u vezi sa poslom. Bik Mogući su nesporazumi sa partnerom oko planova koje imate. Pokušajte da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.