Izvor: Luftika.rs, 28.Jul.2023, 10:37

Dnevni horoskop za 29. jul 2023. godine

Ovan sarkastičan, Bika muči stres, Blizanci raspoloženi za svađu, Rak napet, Lav komotan, Devica želi avanturu sa Škorpijom, Vaga puna entuzijazma, Strelac pod tenzijom, Jarac se super oseća, Vodoliji treba predah, a Ribe žele više.
Ovo je današnji horoskop za 29. jul 2023. godine.
OVAN Posao Volite slobodu i ne dopuštate da vam je neko sa starne kvari. Želite da vas kolege poštuju i cene, pa ćete se potruditi da to i postignete.
Ljubav Pomalo ste ironični ne želite >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mnogo toga sebi da priznate kao to da ste na lošem putu. Ne želite da priznate greške.
Zdravlje Pojačan stres.
Novčani horoskop za avgust 2023. godine: Ugodne promene za Raka, plodan period za Ribe

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Jul.2023, 08:12

Vaga će imati manje svađe na poslu, Lav dobija satisfakciju za uloženi trud. Ovan. Posao: Dan pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata. Dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima, što će vam značajno olakšati funkcionisanje.. Ljubav: Ono...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.