Dnevni horoskop za 28. decembar: Kvadrat Marsa i Neptuna nametnuće osećaj krivice

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Dec.2023, 03:30

Dnevni horoskop za 28. decembar: Kvadrat Marsa i Neptuna nametnuće osećaj krivice

Dnevni horoskop za 28. decembar donosi nam napeti kvadrat između Marsa i Neptuna. Ovaj aspekt će svima pomutiti moć rasuđivanja, a moguće je i da će pobuditi osećaj krivice bez razloga.
Ovan Napeti kvadrat između Marsa i Neptuna bi mogao da vas drži u stanju pripravnosti, čak i ako ne postoji razlog za brigu. Međutim, da biste izbegli ovaj problem, pročitajte uputstva detaljno pre nego što se upustite u projekat ili proverite sve klauzule ugovora pre nego što ga potpišete. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ako možete odložite sve važne odluke i posvetite dan slobodnijim aktivnostima.
Bik Nemojte se gurati da donosite odluke koje se tiču celog kolektiva. Mogli biste da izazovete osećaj krivice, a da li vam to zaista treba? Čak iako imate najbolje namere, pustite druge da donose odluke za sebe. Predstavite svoje ideje kao mogućnost, a ne kao obavezan plan. Horoskop takođe poručuje da prihvatite NE kao odgovor.
Dnevni horoskop za 28. decembar: Blizanci Imaćete osećaj da gubite kontrolu dok žonglirate sa previše obaveza. Profesionalni zadaci će oduzeti mnogo vremena, naročito ako treba da održite važnu prezentaciju. Prijatelji i porodica bi se mogli osetiti zapostavljeno. Međutim, nije rešenje da po svaku cenu provodite vreme sa njima, a mislima budete na sasvim drugom mestu.
Rak Svi će želeti da se nasamo nađu sa vama i da vam se požale na probleme sa kojim se susreću. Međutim, ako budete pokušavali da se nađete sa svakim ponaosob, najverovatnije ćete se iscrpeti i to je sve što ćete uspeti da uradite. Radite ono što vama prija, tek onda ćete moći da se posvetite drugima.
Lav Pripremite se na dramu Lavovi. Vrlo lako ćete nasedati na tuđu manipulaciju. Međutim, nemojte padati na tuđu glumu potrešenosti niti ako vidite da vas neko namerno dira u bolnu tačku. Najbolje bi bilo da se samo udaljite jer upadanje u vatru vam neće doneti ništa dobro. Jedino što će se dogoditi jeste da ćete se osećati iscrpljeno.
Devica Intenzivni zahtevi pristižu iz svih pravaca, a neki od njih će pristizati i od vama važnih osoba. Međutim, možda bi ipak bilo najbolje da napravite pauzu za sebe i da pišete o svojim osećanjima u dnevniku ili prosto uživate u omiljenom filmu. Međutim, ako već duže vreme ignorišete nekoga kome ste potrebni, onda mu posvetite bar nekoliko minuta.
Dnevni horoskop za 28. decembar: Vaga Neko će pokušati da vas osećajem krivice natera da ugurate još jednu obavezu u svoj iovako preterano gust raspored. Međutim, ako postavite granice na vreme, uspećete da se izborite sa tim. Ako vidite da neko ignoriše vaše zahteve za saradnju, stavite tačku na to i izborite se za sebe.
Škorpija Ispitivanje drugih šta misle o vašem ličnom životu i nije baš tako sjajna ideja, Škorpije. To bi moglo da vas samo dodatno zbuni, umesto da vam pomogne. U ovom trenutku, sve što zvuči kao kritika će vas jako obeshrabriti. Najbolje bi bilo da se posvetite sebi i da radite ono što vas čini srećnim.
Strelac Vaše ambicije će danas biti u fokusu. U duhu toga, možda ćete od neprijatelja napraviti saradnika ili obrnuto. Međutim, pre nego što formirate bilo kakve saveze, istražite malo o potencijalnom partneru. Takođe, budite pažljivi da ne preuzimate autoritet nekome na poslu. To bi moglo da izazove probleme.
Jarac Teško ćete se danas izboriti sa razumevanjem odnosa među ljudima, Jarčevi. Osoba koje se juče niste mogli zasititi anas će vas preterano iscrpljivati. Čak i čitanje nečega što vam iskoči na društvenim mrežama bi vas moglo uznemiriti bez velikog razloga. Međutim, nemojte reagovati na ovu nemirnu energiju. Strpite se i sačekajte da prođe.
Dnevni horoskop za 28. decembar: Vodolija Srećno sa tim da uskladite sve oko jedne iste vizije. Nema potrebe da gubite vreme pokušavajući da napravite nemoguće. Umesto toga, sagledajte objektivno da li je možda rad sa ovom grupom možda previše za vas. Možda je vreme da promenite posao ili bar da prestanete da preuzimate odgovornost za tuđe postupke.
Ribe Ukoliko ste previše trpeli da biste usrećili druge, stisnite pauzu. Vreme je da se uspravite i da samouvereno postavite granice u odnosima sa drugima. Možda se drugi ne slažu sa vašim stavom, ali to nije vaš problem. Nije vaš zadatak da samo ćutite kako biste sačuvali mir. Odbijanje ideja sa kojima se ne slažete može završiti kvalitetnim kompromisom.
StockRocket/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.