Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2021, 16:09

Dnevni horoskop za 27. septembar 2021. godine

Ovan ima nekog ko mu imponuje, Bik dosledan obavezama, Blizancima se vraća osoba iz prošlosti, Rak izlazi, Lav lider, Devica neodlučna, Vaga nema vremena, Škorpija brzopleta, Strelac veruje vodenim znacima, Jarac radoznao Vodolija se vrti u krug, a Ribe na pragu svađe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 27. septembar 2021. godine.
OVAN Posao Primarno vaš cilj jeste da ste se malo više uneli u celu problematiku, koja vas okupira na duže staze. Ne pokazujete ljutnju ni bes.
Ljubav Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bi dobro da pazite o čemu razmišljate, jer to može da vam se i ostvari. Poboljšavate odnos sa svojim partnerom, koji vam imponuje već neko vreme.
Zdravlje Oscilacije u pritisku.
Bik, Škorpija i Jarac su najpouzdaniji prijatelji i nikada neće izdati vaše poverenje


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 27. septembar

Izvor: OkRadio.rs, 27.Sep.2021, 09:36

Pred vama je horoskop za ponedeljak 27. septembar. Sa srećom. Ovan Veoma ste komunikativni. Nađite kompromis sa kolegama. Razmislite šta biste mogli da promenite što se tiče posla da biste napredovali. Bik Voljena osoba može da vas podrži u svemu što radite. Pre vremena ćete da stignete...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.