Dnevni horoskop za 26. novembar 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 26.Nov.2020, 00:49

Dnevni horoskop za 26. novembar 2020. godine

Ovan – horoskop za 26.novembar Sporo napredujete na poslu ali ipak niste na istom mestu kao pre određenog vremena. Budite strpljivi i biće prilike za još napretka. Samopouzdani ste možda čak i previše a to suprotni pol baš i ne preferira, tako da malo spustite loptu i budite čvrsto na zemlji. Bik – horoskop za 26.novembar Kada budete odlučili, vrlo lako ćete naći drugi posao, ali danas se osećate idealno na radnom mestu i potrudićete se tako i ostane i u narednom periodu. Polako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ali sigurno se situacija u ljubavi stabilizuje i biće vam mnogo lakše zbog toga. Blizanci – horoskop za 26.novembar Povoljan je period za poboljšanje komunikacije i tu uvek treba da nađete šansu da nađete novog prijatelja ili barem poznanika na poslu. Sa partnerom je idealan dan za romantičnu šetnju ili večeru pod otvorenim nebom ako imate uslova za to. Osećaćete se prijatno i prijaće vam opuštena atmosfera. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 26. novembar 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 26. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2020

Pred vama je horoskop za četvrtak 26. novembar. Sa srećom. Ovan Imate podršku dobrih aspekata da zaradite više novca. Nemojte da čekate više da ostvarite neke dobre prilike. Budite ambiciozni i ne odustajte od svojih ciljeva. Bik Veoma ste odgovorni. Možda imate utisak da ste malo sporiji,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.