Dnevni horoskop za 25. januar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 24.Jan.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 25. januar 2016. godine

Ovan zadovoljan, tajna veza za Škorpiju i Bika, Blizanci plene optimizmom, Rak melanholičan, neprilike za Lava, promene za Devicu, zahlađenje kod Vage, uspeh čeka Strelca i Jarca, Vodolija u škripcu, razočaranje za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 25.01.2016.
OVAN Posao: Osećate određenu vrstu zadovoljstva na polju posla, naročito u radu sa ljudima. Imaćete i dovoljno motiva da putujete zbog posla i to preko polja inostranstva u zemlje koje izlaze na veće vodene površine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Komunikacija kod vas je na nivou ovaj put i kroz tu vrstu interakcije dolazite do bitnih informacija vezano za vaše finansije.
Ljubav: Na pomolu je osoba plave kose koja može biti ozbiljan kandidat da se zaljubite na prvi pogled.
Zdravlje: Možete dobiti morsku bolest.
BIK Posao: Možete očekivati napredak u karijeri ako ste do sada dovoljno na tome radili. Niste u priču ušli slučajno, ali očekivanja mogu da vam se ostvare na nekom nivou. Podrška osoba rođenih u znaku Škorpije neće izotati na neki način.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Ovo naročito važi za osobe koji su u braku. Osoba koja će vas opčiniti nije ni malo naivna.
Zdravlje: Preskakanje srca.
Devianart © BLIZANCI Posao: Plenite svojim optimizmom na neki način i nemate nameru da se ne umešate u trenutna zbivanja na poslovnoj strani koja ćete imati u narednom periodu. Danas konkretno imate šansu da popričate sa kolegama i postavite temelj plana akcije koju ćete sprovesti.
Ljubav: Omiljeni ste u društvu. Na neki način dovoljno plenite da vam udvaranje neće loše pasti ovaj put.
Zdravlje: Problematični su vam disajni organi.
RAK Posao: Osećate neku vrstu težine i melanholije. Prolazite kroz jedan lošiji dan na nekom nivou. Niste naučili da se sačuvate u ovakvi aspektima pa imate priliku da položite ovaj test ali do duše sa prisustvom Saturnovog zakona a to znači da je strpljen spašen.
Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu osobu ali vam se čini da je to uzalud. Niste očekivali da bi neko mogao da vas odbije.
Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko vrata.
Idi na sledeću stranu >>>
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 26. januar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2016, 16:22

Svet Raka se ruši, gubitak za Vodoliju, Ribe rastrojene, Jarac u problemima, Strelac tera po svom, kod Vage emocije blede, Škorpija zaljubljena, Devica uči, Lava vreba dovoljno neprijatelja, Bik trenira ego, Blizanci plene, a Ovan tvrdoglavo srlja. Ovo je horoskop za danas, 26.01.2016.g.. OVAN. Posao:...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.