Izvor: Piplmetar.rs, 22.Mar.2024, 09:30

Dnevni horoskop za 22. mart: Konjukcija Venere i Saturna podstiče dobru organizaciju

Dnevni horoskop za 22. mart donosi konjukciju Venere i Saturna koja će uneti napetost u odnose, ali će nas i pokrenuti na organizovano ostvarivanje ciljeva.
Ovan Kreativnost će obeležiti vaš dan, Ovnovi. Ukoliko ne želite da budite svoju umetničku stranu, bar se posvetite tome da očistite i sredite kuću. Neophodno je da izbacite sve što je višak uključujući i nered u fiokama koje zaista ničemu ne služi. Ako primetite da vas obuzimaju teške emocije, pozovite prijatelja kom najviše verujete.
Bik Timski rad će biti u fokusu. Okrenite se saradnji u stvarnom životu, ali i virtuelno. Procenite svoje ciljeve u narednom periodu i potražite ljudi koji su voljni da isprobaju nove stvari uprkos izgledima. Mogli biste da...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.