Dnevni horoskop za 21. jul 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 21.Jul.2020, 00:01

Dnevni horoskop za 21. jul 2020. godine

Ovan – horoskop za 21.jul Nikada niste imali utisak da vas iskorišćavaju na poslu, ali sve vam se više čini da ste vi samo marioneta u rukama nadređenih. Voljena osoba baš preteruje u nerealnim zahtevima i nemate više živaca da izlazite sa tim na kraj gotovo svakodnevno. Bik – horoskop za 21.jul Ne slušajte svoj razum ako vam srce kaže da odluka koju treba da donesete nije presudna za vaš razvoj karijere. Uradite ono što je potrebno da bi se ponovo osećali srećno, slobodno i bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << okova. Niko umesto vas tu odluku ne može da donese. Blizanci – horoskop za 21.jul Zbog ljubavnih problema ne možete da se fokusirate na posao. Nikada ne spajate lepo i korisno ni privatno i poslovno, ali ovog puta je ovaj osećaj jači od vas. Svi prijatelji primećuju da niste kao ranije, ali još uvek nikome ne otkrivate razloge za to. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 21. jul 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 22. jul 2020. godine

Izvor: Luftika.rs, 21.Jul.2020

Ovan gubi poslovni elan, Bik ne trpi ljubomoru, Blizanci i Devica se odlično slažu, raku se smeši posao u inostranstvu, Lav opušten, Vaga bez interesovanja, Škorpija u manjim problemima, Strelac nestrpljiv, Jarac prepušten samom sebi, Vodolija mnogo traži, a Ribe napete. Ovo je današnji dnevni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.