Izvor: Luftika.rs, 20.Jan.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. godine

Ovan opterećen, Bik i Vaga u ljubavi, Blizanci i Devica pasivni, Rak siguran, Lav prezaposlen, Škorpija prima udarce, Strelac srećan, Jarac moćan, Vodolija rasterećena, Ribe istražuju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21. januar 2019. godine.
POSAO Opterećeni ste svojim ličnim budžetom. Razmišljate šta ćete dalje. Sarađujete sa osobom koja ima veliku korporaciju. Dobar početak poslovnosti.
LJUBAV Više ste povezani sa prijateljima nego sa partnerom, što stvara jaz. Popravite >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << takav odnos.
ZDRAVLJE Pomalo osećate da ste usporeni ili umorni.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Dobar poslovni dan za umetnike, umetnost i sve što je važno za jednu kreativnost. Imate odlične šanse za zaradu.
LJUBAV Sa Vagom ostvarujete sklad. Niste raspoloženi za neke emotivne promene.
ZDRAVLJE Savetuje se umerenost u svemu, naročito u jelu i piću.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Prelazite konačno na prava dela. Možete imati vest o promeni posla. To će vas oraspoložiti. Sarađujte sa osobom koja je operativna.
LJUBAV Ponovo može nastupiti stanje pasivnosti. Partner voli vašu neobičnost i mladalački duh.
ZDRAVLJE Potrebno je uraditi analize krvi.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Partner je neko koga treba da slušate kada je i posao u pitanju. Dogovarajte se zajedno, ništa sami ne radite.
LJUBAV Osećaj sigurnosti je nešto što vas čini jakim i sposobnim za dalji život.
ZDRAVLJE Brinete o partnerovom zdravlju.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Prezaposleni ste, jer želite da zgrabite sve prilike koje vam se ukazuju. Potrebno vam je da se okrenete drugima i zatražite pomoć.
LJUBAV Imate period ljubavi koji će vam probuditi čula. Niste tip koji samo preferira erotiku. Potrebno vam je duhovno jaka osoba.
ZDRAVLJE Umor vam je veliki neprijatelj.Više sna vam je neophodno.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Uspešan kontakt sa strancima.Kako ste analitički nadareni, ne dozvolite sebi da budete pasivni, krenite u poslove. Kolege željno očekuju vašu reakciju.
LJUBAV Budite opušteniji u samom odnosu sa patnerom. Dozvolite sebi spontoanost.
ZDRAVLJE Menjajte nešto u načinu ishrane.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Posao može biti brže obavljen ukoliko se zadaci obavljaju u grupi. Kao timski igrač, savršeno se uklapate u sadašnji projekat.
LJUBAV Emocije su trenutno u drugom planu, neke druge obaveze ne mogu da sačekaju.
ZDRAVLJE Grlo vam je osetljivo.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Dolazite u situaciju da morate da branite sopstvene ideje i mišljenje. Ukoliko ste na poziciji čak ćete braniti svoju poziciju. Kao da trpite teške udarce sa svih strana.
LJUBAV Previše ste konzervativni i to loše utiče na vaš odnos, opustite se – niko nije savršen.
ZDRAVLJE Osetljiv urogenitalni trakt.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Vi znate kako da se ponašate i da radite. Uložite malo a dobijete mnogo. To retko kome polazi za rukom. Sarađujte sa Blizancem ili Bikom.
LJUBAV Nalazite vremena i za ljubav vašeg života. Vi ste rođeni srećni.
ZDRAVLJE Detoksikacija je preko potrebna.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Svojim radom želite da zadivite poslovne partnere i u tome uspevate. Ostavljete utisak moćne osobe.
LJUBAV Partner oseća da nemože odgovoriti na vaše trenutne potrebe. Prosto vas ne razume.
ZDRAVLJE Višak energije vas pokreće na sport
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Niste opterećeni poslom u današnjem danu. Razmišljate kako dalje. Imaćete dobar poslovni odnos sa jednim Lavom.
LJUBAV Volite porodicu i decu. Koliko god godina da imate oseća se mladost u vama.
ZDRAVLJE Slab nervni sistem.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova POSAO Imate sve predispozicije da se posvetite istraživačkom radu. Potrebno je sebe da naterate da radite ono što volite. Danas ćete biti jako uspešni ako radite sa inostranstvom
LJUBAV Planirate putovanje. Verovatno će vas ljubav i strast poneti. Lep dan.
ZDRAVLJE Savet – manje slatkiša.
Pročitajte koje su mane horoskopskih znakova
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.