Izvor: Piplmetar.rs, 21.Feb.2024, 01:30

Dnevni horoskop za 21. februar: Strelčevima prete pogrešne odluke

Dnevni horoskop za 21. februar najvaljuje neke komplikovane i emotivne situacije za Bikove, Strelčeve i Device. A šta donosi vašem znaku?
Dnevni horoskop za 21. februar: Ovan Sentimentalno ste raspoloženi i imate velika očekivanja, ali nedostaje Vam prilika da izrazite svoje namere. Preterujete u svojoj kreativnoj radoznalosti ili potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Ovnovi, kontrolišite svoje unutrašnje konflikte, opustite se.
Bik Prijaće Vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Nema razloga da stvari doživljavate dramatično, razmislite o zaobilaznom rešenju. Postoji način da ostvarite svoje namere. Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.
Blizanci Na žalost, ljubavni partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete više razumevanja i beskrajnu pažnju. Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.
Dnevni horoskop za 21. februar: Rak Voljena osoba deluje raspoloženo i podržava Vaša interesovanja, što predstavlja dobar predznak u bliskom susretu. U Vašem interesu je da se neki poslovni događaji sačuvaju u strogoj tajnosti, stoga prepustite drugima da se javno raspravljaju. Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.
Lav Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu ili na neki ultimativan način. Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.
Devica Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«. Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predviđenom roku. Prijaće Vam više sati zdravog sna i neka od tehnika psihološkog opuštanja.
Dnevni horoskop za 21. februar:  Vaga Važno je da postavite granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Prijaće Vam zabava u društvu bliskih prijatelja. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku. Budite promišljeni. Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti, opustite se.
Škorpija Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu. U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, relaksirajte se.
Strelac Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate emotivnu uznemirenost, ne možete da donesete ispravnu odluku. Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu. Strpljivo sačekajte novu priliku i izbegavajte odgovore na dvosmislena pitanja. Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.
Dnevni horoskop za 21. februar:  Jarac Partner se isuviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Delujete zabrinuto pred saradnicima i tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao relaksacija.
Vodolija Razmislite na koji način treba da obradujete svoju porodicu. Voljena osoba u pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisutvo. Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovorima. Prijaće Vam dijetalna ishrana.
Ribe U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suviše suzdržano. Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na mogućnost uspešne saradnje. Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.
Ridofranz/istock/gettyimages
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.