Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 2. septembar 2019. godine

Uspešan dan za Ovna, Bik mora da se potrudi, Blizanci originalni, Rak na dobitku, Lav u očaju, Devica raspoložena, Vaga komplikovana, Škorpija se zabavlja, Strelac uživa podršku, Jarac umoran, Vodolija dobija na vremenu, Ribe ne odstupaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02. septembar 2019. godine.
OVAN Posao Volite da radite sa strancima i smatrate da vam sledi uspešan dan. Niste daleko od istine, jer vaša intuicija ima pozitivan pravac, koji vas vodi u novu pobedu.
Ljubav Isuviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ste se otvoreno postavili prema jednom Raku, ali u suštini to vam nije trebalo. Ostavljate utisak jake osobe ali sa dozom nestrpljivosti.
Zdravlje Uzmite dovoljno magnezijuma.
Pročitajte najkraći horoskop na svetu > >


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 2. septembar

Izvor: OkRadio.rs, 02.Sep.2019, 08:16

Predvama jehoroskop za ponedeljak 2. septembar. Sa srećom. Ovan Ne zapostavljajte partnera. Trebalo bi da napravite dogovor sa njim i da težite kompromisu. Odličan dan za posao i saradnju sa drugima. Bik Posvetite se partneru. Nemojte zapostavljati ljubavni život jer imate puno obaveza....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.