Dnevni horoskop za 2. decembar

Izvor: 011vodič.com, 02.Dec.2020, 12:26

Dnevni horoskop za 2. decembar

OVAN
Jako ste sugestivni prilikom poslovnih pregovora i uspevate drugu stranu da sponzoriše neke vaše projekta. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana je neopuštena i ne odgovara na vaše udvaranje. Zdravlje je dobro.
BIK
Uporno se borite za samostalnost u radu. Ne dozvoljavate nikome na poslu da se meša u vaše poslovne odluke. Zadovoljni ste vezom. Provodite opušteno vreme sa partnerom. Mogući su problemi sa pritiskom.
BLIZANCI
Totalno ste >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fokusirani na poslovne obaveze. Radite više stvari istovremeno i to prilično uspešno. Posvećujete se partneru. Njegova reakcija je neočekivano mlaka pa ste razočarani. Urogenitalni trakt je osetljiv.
RAK
Započinjete novu poslovnu saradnju. Verujete da će biti zadovoljavajuća i dugotrajna. Imate simpatiju, ali nemate inicijativu. Situacija je slična kod simpatije. Primećujete da se lako umarate. Potreban vam je odmor.
LAV
Vaša potraga za poslom je urodila plodom. Stiže nova poslovna ponuda koja vam u svemu odgovara. Zainteresovani ste za simpatiju i trudite se da je osvojite. Svesni ste da ste pobudili emocije kod druge strane. Osećate se dobro.
DEVICA
Nezadovoljni ste saradnjom sa strancima, jer ih zanimaju prvenstveno lični, a ne zajednički ciljevi. Pokušavate da osvojite simpatiju. Zbog lošeg prethodnog iskustva ona se ne otvara lako. Disajni organi su osetljivi.
VAGA
Posao se odvija normalno, bez ikakvih teškoća. Upravo zbog toga imate očekivanja koja su veća od realnih. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera i želite da on promeni ponašanje, ali on nema tu nameru. Moguće su alergije.
ŠKORPIJA
Dobijate konkretne radne zadatke. Motivacija vam nije jača strana, ali radite ono što morate. Zadovoljni ste emotivnom sferom i slobodno vreme posvećujete partneru. Pripazite na bešiku jer je moguća urinarna infekcija.
STRELAC
Završavate poslovnu saradnju i jednu poslovnu fazu. Zainteresovani ste za poslovne promene i novine. Brak je u krizi, ali vi pokušavate da popravite odnos sa voljenom osobom. Verujete da još uvek ima nade za brak. Bubrezi su osetljivi.
JARAC
Prilično ste ambiciozni i vredni. Sa kolegama detaljno razrađujete poslovne planove. Kada je ljubav u pitanju prilično ste nesigurni. To se manifestuje pokazivanjem ljubomore koja je totalno nepotrebna. Moguća je reuma.
VODOLIJA
Poslovne odluke donosite na osnovu intuicije. Pokazujete se da ste uradili pravu stvar. Upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak. Izgleda vam prilično snažno i stabilno. Zdravstvena situacija je stabilna.
RIBE
Zadovoljni ste prilivom finansija. Odnos sa kolegama nije najbolji. Među njima ima onih koji vam nisu u potpunosti naklonjeni. Dobijate stidljivu ljubavnu ponudu. Iznenađeni ste jer tu osobu smatrate prijateljem. Izbegavajte alkohol.
Kurir
The post Dnevni horoskop za 2. decembar appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Horoskop za 3. decembar

Izvor: OkRadio.rs, 03.Dec.2020, 10:31

Pred vama je horoskop za četvrtak 3. decembar. Sa srećom. Ovan Moguća je neka novčana isplata koju duže vreme čekate. Ne donosite odluke naglo u vezi sa poslom nego dobro razmislite da li je sada vreme za promene. Veoma ste strastveni, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Skloni ste flertu. Bik Odličan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.