Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2020, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 19. januar 2020. godine

Ovan ima odličan dan za inspiraciju, Lav radi po svome, Vaga ima odličan dan za društveni život, dok Bik oseća beskrajnu ljubav. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19.01.2020. godine.
OVAN Posao Odličan dan za inspiraciju, kreativnost, unutrašnju duhovnost. Prepustite se lepim stvarima i životu uopšte. Ne razmišljajte o novcu, doćiće na vreme.
Ljubav Zaljubljenima sve najbolje danas. Ovan u braku ili vezi ima lep poklon od partnera.
Zdravlje Česte glavobolje, ništa strašno.
Šta o vama otkriva dan rođenja?
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedeljni horoskop od 20. do 26. januara 2020. godine

Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2020

Kraj januara 2020. godine i vreme za nov nedeljni horoskop. Samo, ovaj put oprez. Ušli smo u vladavinu Vodolije, i ništa neće biti isto kao pre. U ovom periodu, slučajnost ne postoji. Fantomske ljubavi, neočekivani poslovni uspesi, ali i mogući padovi. Ovde se kuje budućnost. Čak i jedan naizgled...

Nastavak na Luftika.rs...

Dnevni horoskop za 19. januar: Strahujete od poslovnog neuspeha i bankrota!

Izvor: Story, 19.Jan.2020, 13:00

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 19. januar Ovan Ljubav: Neko ignoriše Vaše prisustvo ili molbu za ponovni susret. Kolo sreće se okreće, strpljivo sačekajte svoju sansu. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali imate loš utisak i strahujete od poslovnog neuspeha....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.