Dnevni horoskop za 19. januar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 19. januar 2016. godine

Devica i Ovan na putu uspeha, Vaga i Lav u ljubavi, Rak zarobljen u prošlosti, Škorpija osetljiva, Vodolija uporna, a Strelac pod pritiskom. Ovo je horoskop za danas, 19.01.2016. godine.
OVAN Posao: Danas ste hiperaktivni i osećate se izuzetno dobro. Neće vam teško pasti nijedan zadatak jer ste u stanju da dovoljno doprinesete i da se angažujete danas kada imate najviše snage da bi kasnije bili dovoljno rasterećeni od obaveza.
Ljubav: Privlačite partnere koji znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << šta hoće u svom životu, osobe koje čvrsto stoje na zemlji.
Zdravlje: Pazite na povišen krvni pritisak.
BIK Posao: Vaša podsvest je ovaj put dosta dominantna i niste neko ko prepušta slučaju celu situaciju. Nije na odmet da se posavetujete u vezi sa onim što vam se dešava, jer neko može dobro da vas posavetuje. Neke stvari ćete otkriti na malo lošiji ili direktniji način pa se dovoljno uputite u pojedinosti.
Ljubav: Partner vam je neko ko ima svoj život i ne želi da bude iskren do kraja. Nisu u pitanju afere jer su ovde stvari koje su jako intimne na polju emocija pa ce trebati vremena da se druga strana dovoljno otvori.
Zdravlje: Imate razlog da sumnjate da vam je štitna žlezda malo lošije postavljena.
Izvor: Pixabay © BLIZANCI Posao: Nije na odmet da se okrenete prijateljima jer vam oni donose više satisfakcije u životu. Budite otvoreni na tom polju i možete očekivati veće ovacije kroz celu situaciju koju ćete imati. Dovoljno društven život na nekom nivou otvara i polje finansija pa se dobro integrišite u svakom slučaju.
Ljubav: Partner očekuje da se vi prvi prvi otvorite na ovom polju jer ste u partnerovim očima pravi inicijator.
Zdravlje: Nije na odmet da planirate sistematski pregled jer ste se dovoljno zapustili.
RAK Posao: Neka stara pitanja pokrećete na polju finansija, pa se ne morate upuštati još uvek u nove teme jer nije vreme za to. Više ćete se baviti onim što ste već radili bez izgovora, pa ako ste očekivali da nešto menjate – to ostavite za drugi put. Imate dovoljno vremena da uvidite da li ste dovoljno savladali lekcije koje ste učili.
Ljubav: Malo karmički prolazite na ovom polju jer ste neko ko je sklon da se čak i sa partnerom uvučete u otvorenu ljubavnu vezu koja naginje ka braku.
Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka i nemate baš toliko volje jer uviđate da se brzo trošite u životu.
Idi na sledeću stranu >>>
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 20. januar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 19.Jan.2016, 19:13

Opuštanje za Devicu, Škorpija pada u vatru, Vaga pasivna, Bik u žurbi, Blizanci u haosu, a Strelac odličan strateg. Ovo je horoskop za danas. 20.01.2016.godine.. OVAN Posao: Imate odličan stav u vezi sa jednim projektom koji se nazire u vašim aktivnostima. Dovoljno ste u celoj priči pa se očekuju...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.