Dnevni horoskop za 18. avgust 2023: Vreme je za akciju – nebo je na vašoj strani

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Avg.2023, 01:30

Dnevni horoskop za 18. avgust 2023: Vreme je za akciju – nebo je na vašoj strani

Dnevni horoskop za 19. avgust 2023. godine obeležiće konjukcija između Meseca i Marsa, koja će nas terati na akciju, druženje – i flertovanje.
Dnevni horoskop za 18. avgust 2023: Šta nam donosi konjukcija Meseca i Marsa Ovan Konjukcija Meseca i Marsa u Devici otvara vam apetit za zdravijim načinom života. Počnite od ishrane. Prijaće vam što više svežeg voća i povrća. Odmah ćete osetiti priliv snage i entuzijazma. I ne preskačite treninge. Navike koje sada započnete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << uspećete i da održite u narednom periodu. Iskoristite naklonost zvezda.
Bik Vi ste danas u centru pažnje, a za to će se pobrinuti konjukcija Meseca i Marsa u vašoj petoj kući ljubavi i romantike. Zato nemojte sedeti skrštenih ruku već iskoristite povoljnu priliku.  Osmeh na lice i u akciju. Ako ništa drugo, malo flerta će vam ulepšati dan.
Blizanci Danas nećete biti raspoloženi za besmislene razgovore, već ćete tražiti dublju povezanost. Na to će vas terati konjukcija između Meseca i Marsa. Vreme je za ozbiljan razgovor sa partnerom, kao i s prijateljima. Danas možete reći sve što vam leži na duši. Razumeće vas i podržati.
Rak Konjukcija između Meseca i Marsa danas vam neće dati mira. Htećete sve i odmah. Telefon neće prestajati da zvoni. Odjednom svi zovu na kafu, imaju nešto važno da vam kažu… A mogao bi da se javi i neko ko je odavno bacio oko na vas. Iako možda nije vaš tip, dajte mu šansu. Iznenadićete se.
Lav Zabava, radost, pa čak i romansa su svuda oko vas, ali ako su vaši filteri podešeni na “negativnu” perspektivu, možda ćete to propustiti. Današnja konjunkcija osetljivog Meseca i entuzijastičnog Marsa može vam doneti nekog ko će vas oboriti s nogu. Jeste li spremni da se prepustite?
Dnevni horoskop za 18. avgust 2023: Devica Konjukcija između Meseca i Marsa u vašem znaku unosi vam nemir i nervozu. Nećete imati strpljenja za druge ljude i s teškom mukom ćete pregurati dan u kancelariji. Prosto vas nešto vuče da samo izađete napolje i idete gde vas noge nose. Vikend je pred vama, pa ispunite sebi tu želju.
Vaga Odmarajte svoj mozak koji preterano analizira. Još bolje, uronite u aktivnosti koje ne zahtevaju razmišljanje, kao što su energične vežbe ili slikanje. Osnažujuća konjukcija između  osetljivog Meseca i Marsa u vašoj dvanaestoj kući odmora, lečenja i oslobađanja pomaže vam da isključite mozak i prepustite se kreativnosti.
Škorpija Vaš senzualni znak je definitivno podstaknut fizičkim atributima, ali danas, kada se Mesec udružuje s pohotnim Marsom u vašem pametnom jedanaestom polju, možda ćete više biti uzbuđeni zbog onoga što se ne vidi. Slobodno pustite vaš detektivski um da vas vodi u novu avanturu.
Strelac Današnja konjukcija između Meseca i Marsa u vašoj desetoj kući ambicija u karijeri mogla bi da vas uvede u elitni krug moćnih igrača. Važan deo uspeha je biti dobar u igranju igara, zato nemojte to odbacivati kao nešto beznačajno ili površno. Strelčevi, znate šta želite i zaslužujete to.
Jarac Vi volite rutinu, ali današnja konjukcija između Meseca i Marsa željnog uzbuđenja u vašoj avanturističkoj devetoj kući, tera vas na avanturu. Vreme je za nešto novo. Isplanirajte makar kratak put za vikend. Idite u novi restoran, na izložbu, koncert… Možete sresti divne ljude.
Vodolija Danas vam neće biti teško da se fokusirate na to što radite, o čemu god da je reč, jer će vam pomoći konjukcija između Meseca i Marsa. Složene zadatke na poslu rešavaćete kao od šale. Ali, nije sve u poslu. Slobodne Vodolije očekuje zanimljiv susret koji bi mogao prerasti u ozbiljnu vezu.
Ribe Konjukcija između Meseca i Marsa u vašoj sedmoj kući tera vas da preispitate odnos u kojem ste. Koliko dajete, a koliko dobijate? Da li su temelji vaše veze čvrsti? Ima li ta veza budućnost? Ne možete više da zatvarate oči pred realnošću. Skinite ružičaste naočare.
Kako da ojačate vezu sa partnerom: Na šta morate obratiti pažnju
DeanDrobot/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.