Dnevni horoskop za 17. avgust 2016.

Izvor: Press, 17.Avg.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 17. avgust 2016.

Device, pojaviće vam se osoba prema kojoj imate karmički dug...
FOTO: PROFIMEDIA
OVAN
 
 
 
Posao
Zamišljali ste mnogo bolje svoje radno mesto ali se tu ipak uviđaju određene komplikacije.
Ljubav
Želite da se osamostalite i da budete u svom ličnom fazonu. U ovom paketu ne vidite i osobu pored sebe.
Zdravlje
Solidno.
 
BIK >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
 
Posao
Pokazujete određenu zainteresovanost za ono što vam se konkretno sprema kao radni zadatak. Uživate u svom poslovnom ambijentu.
Ljubav
Nije loša ideja da se provedete i zađete sa jednom Škorpijom koja vas je odavno već primetila.
Zdravlje
Pojačavajte imunitet.
 
BLIZANCI
 
Posao
Ideja kojom se danas vodite nije ni malo loša. Imali ste i boljih dana, ali ni ovaj nije zanemarljiv.
Ljubav
Na neke detalje, zasigurno niste obraćali pažnju. Morate da budete dosledni svojih obaveza I da se prilagođavate obavezama koje ne možete da preskočite.
Zdravlje
Povoljan dan za vaš bioritam.
 
RAK
 
Posao
Niste od onih koji bi zasigurno samo sedeli i ispijali kafu na svom random mestu. Uhvatićete se posla koji će vam doneti mnogo bolju satisfakciju nego obično.
Ljubav
Osećate veliku neljubaznost partnera i ne žalite se jer znate svoj lični pravac kako bi mogli da ga kombinujete u narednom periodu.
Zdravlje
Stomačni problem.
LAV
 
Posao
Ukoliko se osećate još uvek kao da ste novi na poslu ne slušajte svoj eokruženje već pokušajte da dobijete na vremenu i ukažete na određene probleme.
Ljubav
Nije loša ideja da se okružite pozitivnim ljudima jer tako možete da privučete partnera koji vam imponuje, ukoliko ste sami.
Zdravlje
Čuvajte zdravlje svog srca.
 
DEVICA
 
Posao
Ne odustajte od ideje da morate da uspete u svojim idejama. Ukoliko se bavite privatnim biznisom danas možete da budete mnogo uspešniji nego inače.
Ljubav
Pojaviće vam se osoba prema kojoj imate karmički dug. Postarajte se da zavržite zadatak koji imate.
Zdravlje
Stres.
 
VAGA
 
Posao
Volite da radite posao koji vas oduševljava. Mada st ebili dosta raznovrsni u svojim odlukama na ovom segmentu postoji I nešto konkretnija situacija trenutno.
Ljubav
Ne očajavate ukoliko set sami i ne pokazujete veći zamor koliko želite da budete dovoljno otvoreni i prisutni u društvu partnera.
Zdravlje
Pojačana tenzija vas prolazi.
 
ŠKORPIJA
 
Posao
Vaše polje finansija moće da bude u usponu i da se nadate povišici. Nisu sav rešenja toliko bitna koliko se ovde uviđa doz asamostalnosti u radu.
Ljubav
Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu, ne očajavajte ukoliko vas ta osoba ne podržava u prvom krugu. Pokušajte nešto kasnije sa otvoreijim stavom.
Zdravlje
Imate pojačanu glavobolju.
STRELAC
 
Posao
Imate na umu da samostalno donesete bitnu odluku kada su u pitanju novčani prilivi i konkretno raspodela novca.
Ljubav
Solidno raspoloženje partnera vas obasipa povećim optimizmom. Smatrate da su se neki detalji dovoljno dobro ukombinovali u vašem životu.
Zdravlje
Pijte dovoljno tečnosti.
 
JARAC
 
Posao
Niste sami u svom poslovnom okruženju koje od vas traži poveće angažovanje. Ukoliko budete imali i jači poslovni momenat nije loše da se udružite sa nekim od kolega.
Ljubav
Nisu vam primarne emocije danas, koliko imate jasan fokus na poslovni egment.
Zdravlje
Pojačavajte fizičku aktivnost.
 
VODOLIJA
 
Posao
Ukoliko su reči koje su u pućene u pogrešnom trenutku vrlo loše na vas uticale nemate nameru da se osvetite kolegama. Jednostavno niste imali jači fokus na iste stavri.
Ljubav
Pokažite dovoljno entuzijazma za ono što vam se trenutno dešava na polju emocija. Ukolio vam se pojavio partner koji već odavno pravi jako dobar ambijent u vašem srcu budite otvoreniji.
Zdravlje
Pojačana srčana aritmija.
 
RIBE
 
Posao
Volite da privređujete i da se bavite sopstvenim poslovnim idejama. Nije loša solucija da se postavite što bolje u narednom periodu jer od tog azavisi vaš poslovni status.
Ljubav
Na jednu osobu uporno mislite i želite da budete u sličnom okruženju. Pokušajte da se pokažete u najboljem svetlu.
Zdravlje
Solidno, ovaj put.
 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.