Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2024, 12:30

Dnevni horoskop za 16. april: Mesec u Lavu vam poručuje da se sklonite od energetskih vampira

Dnevni horoskop za 16. april donosi Mesec u Lavu i podsećanje na brigu o sebi. Odnosi sa ljudima su važni, ali nemojte dozvoliti da vas iskorišćavaju.
Ovan Nemojte dozvoliti da budete uvučeni u dramu danas, Ovnovi. Verovatno će nevolja doći vama, ali pokušajte da ne budete uvučeni u to sve. Neko će vas možda namerno povlačiti sa sobom u živi pesak. Međutim, ne morate da podlegnete haosu. Pokušajte da sagledate svetliju i smešnu stranu svega.
Bik Postavljanje granica je važno. Kao jedan od najozbiljnijih horoskopskih znakova, vrlo je verovatno je da ćete biti podložni energetskim vampirima. Lako ćete upijati tuđe emocije, pa se potrudite da izbegnete negativne emocije. Budite ljubazni prema sebi i nemojte raditi...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.