Izvor: Piplmetar.rs, 13.Maj.2023, 06:30

Dnevni horoskop za 13. maj

Iznad
Ovan će se uhvatiti u koštac sa nagomilanim obavezama. Neko ili nešto će vam stalno kvariti planove i raspoloženje, pa ćete se posle zahtevnih dana kući vraćati vidno neraspoloženi.
Bik
Raspoloženi ste, pa vas aktivan društveni život i prijatelji izvlače iz dosadašnjeg stanja i nezadovoljstva. Čuvajte se manjih nezgoda zbog nepažnje i dekoncentracije, a varenje bi vam moglo smetati.
Blizanci
Dopašće vam se osoba koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vam pružiti uslugu ili ćete biti poznati u nekom društvu, preko svojih poznanika. Ako želite da promenite broj telefona ili da je pozovete da izdate, uradite to bez oklevanja.
Rak
Merkur u vašem omiljenom znaku Bika ispunjava vas energijom i znanjem potrebnim za postizanje svih vaših ciljeva. Svojim učinkom i samouverenim stavom izazivate poštovanje od drugih.
Lav
Bićete teško da izrazite svoja osećanja, pa će partneru biti nemoguće da razumete kroz šta prolazite. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima.
Virgin
Riješite se poteškoća, rezultati će biti odlični. Mogao bi da budete iznenađeni pozivom iz inostranstva ili poslovnom poslu osobe koje ne poznajete dobro. Neki od vas će se upisati na stručni seminar.
Vacanci
Živite veoma aktivno, prisutni ste gde se god nešto dešava, posebno u društvima. Spavaćete premalo i preterati, pa nemojte da se iznenadite ako vas savlada umor. Budite umereni u svemu što radite.
Škorpija
U razgovorima ćete pokazati više inicijative nego inače. U poslovima vezanim za komunikaciju i pisanje, naći ćete zadovoljstvo i biti izuzetno uspešan u njima. Novac će doći vremenom.
Strelac
Strelac će previše pažnje posvetiti malim stvarima, koje će vam oduzeti mnogo dragocenog vremena. Fokusirajte se samo na ono što je zaista važno i dajte prioritet kvalitetu nad kvantitetom.
Jarac
Prijateljski i neobavezni odnos koji ćete imati sa osobom suprotnog pola mnogo će vam značiti. U ovom trenutku bićete manje zainteresovani za seks i romansu, a više za duge razgovore koji će vam pomoći da se bolje nosite.
Vodolija
Ako vas muči neka vrsta bolova i bolesti, ove nedelje ćete se osećati mnogo bolje. Pridržavajte se uputstva lekara, tako ćete brže ozdraviti. Ne opuštajte se, nastavite i rezultati neće izostati.
Riba
Osećate sve intenzivnu potrebu za radom, profesionalnim napredovanjem i istraživanjem u javnom životu. Radom ćete proširiti krug prijatelja, uticajnih poznanika i obogatiti svoje znanje i iskustvo.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.
Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.